Ervaeneserpil Arkadaşlar rezeneyi uzun süre içersek zararlı mı olur bebegım cok gazlı basta fayda edıyordu simdi etmıyor sankı
asel_asya61 Ervaeneserpil 2 hafta içip 10 gün ara vermek gerekiyormuş. Benim bebeğim çok gazlı biraz iyi geliyordu. 20 gün tükettim daha da gazlı oldu. İnternette uzun süre kullanımda gaz yapacağı yazıyordu. Ara verdim 10 gün sonra tekrar içicem. Bu arada kimyon çayı içiyorum
Ecrnsutnlk Rezeneyi içiyordum günde 2 bardak kızım gazlıydı yine 1 aydır da içmiyorum yine gazlı 😊😊 sadece güzel süt yapıyor
ozgeya eedacinarr ben de hiçbir işe yaramadı,üstelik malesef içerisinde çok ama çok fazla şeker var,o yüzdeb hazır olanları almayı bıraktım,eski usul aktardan alıp demlemeye başladım.
asel_asya61 [bilinmeyen] bir bardak kaynar suya 1.5 çay kaşığı kimyon tohumu atıp kısık ateşte 3 dakika bekletip içiyorum
eedacinarr asel_asya61 ilk günden beri içiyorum açıkcası bebeğimin gaz problemi pek olmadı sanırım 1 veya 2 gün. Yaptıgım şeyler bi bu çay bir de emzirdikten hemen sonra gaz çıkartıyorum çoğunlukla
eedacinarr ozgeya anladım ben şekerli gıdalar tüketmiyorum o yüzden dengeliyor beni :) bebeğimde neredeyse hiç gaz problemi olmadı