Bilgiliannee Bebeğim cimcime minik tokalar varya kutuyu açmış nasıl yapmışsa ağzında vardı yuttu ama kaç tane yuttu bilmiyorum bişey olur mu🥺🥺
A_12ynr Bilgiliannee burdan yazmaya vakit bulmakdansa hastaneye gourun bence bı baksınlar nerde önemli biyerdr mi gidicek mi kusura bakmayın böyle yazdım ama gerçek bu
asiltonunmommysi Bilgiliannee nasıl toka yani lastik tokalardan mı sert mi, olur mu ne demek bunun fikri bile anında doktora gitmem için yeterli. Yuttuğundan emin misiniz
Friends Bilgiliannee Allah ım sen koru😔 çocuk yetiştirmek ne kadar zor ya. Bir dakika gözünün önünden ayırmaya gelmiyor yarabbim😳 hemen doktora götürün hemen…
Oanne Bilgiliannee ağzında vardı yuttu ama kaç tane yuttu bilmiyorum bişey olur mu🥺🥺 O zaman niye bize soruyorsunuz bir şey olur mu diye Size göre olmazmış
Bilgiliannee Oanne Bugün kakasına bakamadım da misafir vardı annem de almıştı derken bilmiyorum çıktı mı ama çok olamaz geldiğimde çünkü bir veya ikidir
Bilgiliannee A_12ynr Hani diyorlarya kakadan çıkar merak etmeyin diye mesela bişey yutunca o geldi aklıma
Oanne Bilgiliannee siz de maşallah gamsız mısınız ne Misafir varsa var ben olsam kakasının başını beklerdim yapsa da baksam diye Bebeğim alerjik eşim temizlese bile sonradan gidip beze bakıp tekrar atıyorum
A_12ynr Bilgiliannee tamm da belki kritik bı yerde çıkamaz en azından bı baksinlar canm ondan dedim burda tartışılan hastanede bakılır onlar der zaten çıkar takip edin bakın diye çıkmazsa getirin derler yada önemli dir gözlem altında tutarlar hastanede
Boncugummomy1 Bilgiliannee Kakasindan cikar 😊 saniyelikler gercekten kacla goz arasi herseyi hemen agza atiyolar
birpapatyaannesi Bilgiliannee bundan bisey olmaz bence ya ne olabilir ki kelebek toka değil bilemedim 😑
Bilgiliannee Oanne 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ gamsız değil Allah aşkına niye öyle diyorsunuz ki sizce gamsız olunur mu zeytini de mesela hemen o tarz ne yese kakasından cıkıveriyor çocuğu biliyorum sonuçta öyle olur diye düşündüğüm için
marinelife Oanne ay bence de ne olursa olsun plastik ya bir kere. Yani anne sütünde mikroplastik bulunması haberinden sonra bile içim gitmişti benim.
Bilgiliannee Bu önüne dökülmüş eline bir iki tane almıştır bende kakasından çıkar diye kızlar aşırı minik diye bide
Bilgiliannee Zeynep5g Fotoğraf koydum üste şu aşırı minik olanlar varya ondan yani avuçla yutacak değil iki dakika boşladım çünkü
Nilayy67 Bilgiliannee benim oğlumda biraz önce pişik kremini yedi küstü çıkardı ama ben yine de hastaneye getirdim kan aldılar bekliyoruz gözle kaş arasında ne yapcakları belli olmuyor
Bilgiliannee Oanne Başına gelen olduysa, başıma geldi bişey olmadı kakasından çıktı, yada başıma geldi aynısı hastanelik olduk vs vs. Diye fikir sahibi olan insanlar olabilir hani .
Zeynep5g Aynn neden tepki veriosnz dalgınlığa gelebilir o da bir anne korkmasa gamsız olsa araştırır mı
marinelife Zeynep5g neden yuttu demiyor zaten hanımefendi yuttuktan sonra hadi hastaneye götürmedin bari misafiri bırak da kakasını takip et diyor.
Bilgiliannee Lale40 Pardon onu hiç düşünemedim.. Canım ne yese pütürlü kakasından hemen geliyor çocuğu biliyorum zeytin bile mesela minik minik bile versem hep kakaaından geliyor yani ondan dolayı
Bilgiliannee Boncugummomy1 Bende öyle düşündüm canım kocaman toka değil diye sormak istedim sadece yoksa bende evde oturayım koca toka yuttu demiyorum aşırı minik ve avuçla yutsa zaten öksürür tıkanır ama çiğnedi taş catlasın birkaç tanedir diye düşünüyorum o bile değilse bir yada iki. Kakasından da ne yese herşey mazallah çıkıyor o yüzden hatta burda çoğu anne yuttuğu şeyden için kakasından gelir diye yazıyor o yüzden de aslında.