kucukprensimm kucukprensimm Kemerli olan sıfır kullanılmadı 150 TL Resimde en son sıradaki 80 TL Diğer üç adet 100 er TL birkaç kez kullanıldılar Bedenleri ise genel olarak 18-24 3 yaşa kadar oluyordu oğluma
kucukprensimm Arkadaşlar bazıları hiç giyilmemiş bazıları ise bir iki kez giyilmiş pantolonlar satışta ilgilenen yazabilir
Winnithepooh kucukprensimm neden burdan beden ve fiyat yazmiyorsunuz ona göre siteye alım olacahi vakit yazılır şahsi fikrim beden ve ücretini söylerseniz ona göre mesela ben size siteden adınızı sorarım ve almak isterim
kucukprensimm Winnithepooh kusura bakmayın lütfen burada yeni yeni etkileşime geçiyorum resim yüklemeyi dahi zor uğraşlar sonucu yaptım
Winnithepooh kucukprensimm anladım 🤭 görselleri paylaşıp şu renk şu beden fiyat dersneiz daha rahat almak isteyen olur bence ve bende satış postu açıyorum o şekilde yaoiyorum sonra karşı ödemeli mi ister site üzerinden mi diye soruyorum öyle satıyorum hayırlı satışlar 😊
kucukprensimm Winnithepooh evet haklısınız ama görsel yüklenmiyor uygulamadan bende İnternetten girip bikac deneme sonucu yükleme yapabildim ancak çok teşekkürler görüşünüz için bu arada 🌸💕