Buglem789 Kızlar bugün doktora gittim spiral taktırmak için doktor Bi kaç gün sonra gel ilaçlı spiral takarız dedi aranızda ilaçlı spiral takan var mı iyi mi koruyuculugu yüksek mi normala göre
Mevgul Buglem789 ilacli derken hormonlu olan mi acaba bende hormonlu olan var adet kanamasi cok fazla oldugu icin gitmistim doktora o donem emziriyordum o yuzden hormonluyu onerdi azaltir ve tabi korur dedi adet kanamaniz yogunsa cok ise yariyor onu soyleyebilirim
Buglem789 Mevgul açıkcası normal fazla degil ama ilaçlı daha iyi dedi ben onlar ücretli die blydm biz tkyrz dedi ücretsiz dedi
Mevgul Buglem789 evet ben ucretli taktirmistim ama bakir daha fazla kanama yapiyor diye biliyorum hormonlu konfor acisindan gercekten iyi
IdilinAnnesi_ Kızlar ben devlette bakir spiral taktirdim. Ama demirim çok düşük cikti.2.5 Doktor bana kızdı sen kanama Bi zahmet dedi. Hormonlu önerdi. Hormonlu tamamen kesiyor mu? Taktira varsa nasıl ve ücretleri nasıl acaba ?
Mevgul IdilinAnnesi_ ben aralikti sanirim 4750ye taktirdim doktorun indirim yapmis hali bde bu😒 ama ucretsizde yapiyorlarmis sanirim postu acan yazmis kendimi bildim bileli asiri kanamam oluyordu her yere cikiyordu artik ped takmiyorum oyle dusunebilirsiniz tabiki baslarda duzensizlik ve uzun sure lekelenme oluyor ama eskisi gibi kanama olmuyor yani kan seklinde degil kahverengi lekelenme gibi dusunun hic adet gormeyende oluyormus yan etkisi yokmus bu arada rahat edersiniz
Sessiz_oyuncu IdilinAnnesi_ doktor rapor çıkartıyor sen gdip eczaneden alıyorsun ben geçen yıl 90 tl almştım takma parasıda 500 verdm medicalde taktrdm bu arada
Buglem789 Mevgul yani bende ücretli die blydm hatta eczaneden flaan mı alıp gelcem dedim yok burda var tkyrz ücretsiz dedi
Mevgul Buglem789 evet eczaneden de alinabiliyormus ama orda varsa daha iyi adi minera olmasi lazim yine bi doktora sorun iciniz rahat etsin
Sessiz_oyuncu IdilinAnnesi_ evet canım pahalanmıştır. Yani yaptığı bşyde yok muayne ediyor gibi 2 dakikalık bşy. Şey gibi aynı kuaförde gelin saçı diyince 500 oluyo onun gbi 🤣