Deletedmom_79 Ftm124 özel lab’da kan verilirse 2 hafta gibi bi sürede çıkıyor. Devlet kurumlarında 1-3 aya kadar. Umarım kimsenin umduğu sonuç çıkmaz🙏🏼
witcher Ftm124 Şu instagram fenomeni yağmurda mı gördün? Duydugumdan beri bende kendime gelemedim çok üzüldüm Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın 🙏🏻
witcher Yagmur988 Gördüm hüngür hüngür ağladım kızıma sarıldım hemen kendimden utandım sonra bu ne bencillik diye 😔 Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın çok zor gerçekten umarım bir an önce iyileşir 🙏🏻
Ndksdnks Deletedmom_79 evlenmeden önce yaptırmıştık bebişe yaptırsak mı bende cık kortum yamuru görünce
Mervetnl Deletedmom_79 ben özelde doğum yaptım 1. Aydan sonra doktora gittiğimde aradılar mı dedi yok dedm tamam dedi 15 gün diye duymuştum bende
1tostos22 Ndksdnks biz de bebekten önce yaptırdık anne yada baba negatifse sorun olmuyor.Hastalik için ikisininde hasta geni taşiması gerekiyor.
ilydndr Ndksdnks bende yağmurda görüp internetten bi araştırdım da sanırım 2022 itibariyle doğan çocuklarda topuk kanı aldıklarında bakılıyormuş bebek içinde sma ya
Ftm124 1tostos22 bizim de bir sorun çıkmamıştı ama yapmurların sanırım evlilik tarihi önceydi :( duyunca kötü oldum çok
Aslimm 1tostos22 nasıl yapılıyor ? Merak ettim de,sma özel test mi var ve bir çocukta sma en geç veya erken kaç yaş belli oluyor
Deletedmom_79 Mervetnl evet evet sizin dediğiniz topuk kanında daha hızlıdır. Sonrqdan alınan kanlarda biraz uzun süre. Tabi yapılan yerle de doğru orantılıdır. Allah korusun hepimizinkini🤍