Deletedmom019 Kızlar her gelen almancı akrabamız aynı kokuyo sanırım deterjandan ne kullanıyosunuz deterjan yumuşatıcı bi merakımı gideriyim ? 😂 canımlar ♥️
Guel_ Deletedmom019 Ariel persil 🤣🤣 lenor vernel en cok kullanilan almancilarin kokusunu niye merak ediyosun 🤣
Ahanife Deletedmom019 benim görümcem almanya da yaşıyor çok güzel bir yumuşatıcısı var bayılıyorum ya markasınıda bilmiyorum 😄
Deletedmom019 Guel_ almancıların kokusu derken orda bi makara yaptım önemli olan kullandıkları deterjan onu merak ediyorum gayetgüzel kokuyo cunku sevgiler 🍓
Deletedmom019 Guel_ bide bunları değil cunku hangisi oldugunu bulmak zor olur yani o yüzden kişilerine sormak istedim 😍 mesela perwol siyah gibi bi örnek beklemedeyim😍
Svm Yaaa bende hep merak ediyodum ewlendim geldim aynı yaa artık persil kullanıyorum bende şey heralde washparfume diye küçük topcuklar var yani yikama parfumu diye makinenin içine atıp onlarla yıkıyorum heralde o çok güzel kokuyor ve kalıcı
EvaBahar Persil kullanıyorum ben. Lenor da güzel. Muhtemelen O dur sizin merak ettiğiniz ama ahım şahım da değil bence yani.. komşunun tavuğu kaz görünür misali 😅
Deletedmom019 EvaBahar kız sen hep ordasınya bagısıklık kazanmışsındır diye öyle geliyodur sana 😅 bana gayet temiz geldi kokusu teşekkür ederm😍