fatmamasal Kızıma mama verdim bugün ilk defa. Normalden fazla kustu ama mamayu yedi. 50 CC verdim. Normalmidir
durukusunannesi_ fatmamasal normal fazla geleni kusmuş 😊30 cc yapın bir dahakine su ve mama katınca 40 cc oluyor o zaten bir de öyle denersiniz
GayeAlparslan fatmamasal 1 aylık bebek 30 ila 60 CC arasında mama yiyor 2 saatte bir beslenmesi gerekiyor mama fazla gelmiş olabilir 30 deneyin Eğer doymayıp ağlamaya devam ederse bir 30 daha verin ben 1 ayını doldurduktan sonra 50-60 cc mama vermeye başlamıştım
fatmamasal Esraerol-geldi öncesi emzirdim zaten sonra verdim ilk defa bebellac verdin . Normalde gazlı çocuk. Ama mamadan sonra alttanda ysttende gazını çıkarttı. Yaradı sanırım ilk defa vermeme rağmen.
fatmamasal GayeAlparslan bende önce emzirdim ama iki goğsumden emdi. Sonra 25 CC yedi kustu. Aradan yarım saat geçti öteki 25 ccyi verdim. Sonra gene kustu. İlk defa verdim daha alışmadi diemi die düşünüyorum
GayeAlparslan fatmamasal mamadan dolayı olabilir mamayı değiştirerek deneyebilirsiniz hangi mamayı veriyorsunuz