Haydinn Linç başlığı hffjfjf kızım 23 aylık 4-5 aydır aynı kiloda 200 gr falan almış sürekli meme meme yemiyor doğru düzgün birşey ,, memeden kesen anneler kesince düzeliyor mu yemesi içmesi aşırı derece seçiciiiii 🥹🤷🏻♀️
Babylover23 Haydinn 2.5 yaşında 6 aydır aynı kiloda olabilir dedi doktoru tombikti şimdi boyu uzadı normal bir kiloya geldi iyi oldu
1bussra Haydinn benimki de kaç aydır aynı kiloda 12 felandir şu an sanırım 23 aylık bizimki de.benimki daha konuşmaya başlamadi sizinki konuşuyor mu.bide bir oyuna daldiysa ismine bakmıyor genelllikle .insanlardan utanıyor sizinki nasıl acaba aynı aydaymis merak ettim
Haydinn AyazMerve 😂 yese de yemese de demekki fark olmuyor çok zayıf değil bence ama eşimin tarafı biraz zayıf buluyor çoğu eş ailesi gibi kilo çok önemli 😂😂
Haydinn Babylover23 aslında ben çok önemsemiyor sağlıklı olsunda zaten kilolu insanlar da değiliz , ama yemiyor doyuyor mu sadece sütle kayınvalidem doymaz vs diyor bi iki lokma ağzına anca sokar
AyazMerve Haydinn İştahı neredeyse hiç yok , kreşe başladığından beri orada yiyor en azından diye avunuyorum 🙈Kilo önemli değil sağlıklı olsun. Kilo almadı ama oldukça iyi görünüyor oğlum fakat kan değerlerinden bazıları düşük çıktı takviye yapacağız mesela. Başkalarını duymazdan gelin 🤗
Haydinn 1bussra aynen canım benim ki de 12 kg öyle her dediğimi tekrar ediyor ama ikili cümle yok adına bakıyor , utanmıyor dışarda parkta aktif bi çocuk keyfi olduğu zaman
Babylover23 Haydinn sevdiği şeyleri yapın bence bir dönem bu sıra bizimkisi de öyle bu yaşlarda yeme reddi oluyormuş
Haydinn Birdunyabircennetannesi yerlerinde hiç durmuyorlar anlaşılan benim ki genelde anne sütü alıyor ya acaba diyorum yemediği için mi kilo alamıyor ona üzülüyorum
0623Ebrar2021 Benim kızımda 23 aylik 13 kg ve iştahsızlık bir çocuk ve 5 dk oturmaz uyku uyumaz sadcee anne sütü aliyo canı isterse sadece makarna ve pirinc pilavı yer başka da bisi yemez
Haydinn 0623Ebrar2021 ay canım benim kızımda 12 kg anne sütüne güveniyor sanırım ve artık keseceğim laftan sözden anlamıyor anlatıyorum olmuyor nasıl olacak bilmiyorum sabır taşı ile deneyeceğim artık vitamin alamıyor sürekli de pilav makarna tarzı yiyince kabız oluyor 😪
dygmrtt 0623Ebrar2021 benimde oğlum 24 aylık 11 kilo memeyi kesemedik sürekli meme istiyor ek gıda istemiyor kilo kaybı yaşadık öneriniz var mı doktor ne diyor
Haydinn Babylover23 canım maalesef sevdiği şeyler pilav makarna ve bizim kabızlık problemimiz var 4-5 aydır çok kötüne durumda , doktor yasakladı yani çok az veriyorum yeşillikte yemiyor 🥲
Busramaden Haydinn ben 19 aylıkken kestım ılk kestıgım zamanlarda mutfakdan cıkamıyoduk sureklı yemek yemek ıstıyodu ama sımdı duzene gırdı gunde 3 ana bır ara ogun yapıyo oda ona yetıyo
Haydinn Busramaden anladım çok verip midesine de yüklenmemek lazım teşekkür ederim en Kısa zamanda başarıcammm inşallah bende 😂