Egelihayat Uyki egitimi alan varmi aranızda, olumsuz yönleri varmi hiç. Nasil bir surec, ne gibi pürüzler yaşanabiliyor. 😖 aldığınız kişi kimdir birde güzel aneyleerr.
Egelihayat Rainbowpath Canscans Bende bekliyorum cevap Irlandali anneyi düşünüyorum bir kiz var o aldi memnun kaldığını hatta telsiz alip komşuya oturmaya geçtiğini dedi masallah bizde olsak keske
Egelihayat Canscans inanki bende gece gunduze göre daha iyi günduz perisanim surekli agliyir huzursuz uyku istiyo ama olmuyo
Egeefe5535 Cok aglamalarına izin vermedım cunku bu sefer strese gırıp uykuları dagılıyordu agladıkları için.memedekı bebegımı hafıf sersemken koydum besıge pıspısladım bır hafıf müziklerı var yataga gırdıklerı zaman acıyorum sadece
belmayigit Egeefe5535 bizde uyku eğitimi aldık ve ben pes edip bıraktım 🤦♀️ Aslında kızım alışıyordu ama bi hafta hasta oldu o sarkıttı bizi sonra beşiğinde ayaklanmaya başladı buda süreci uzatacaktı ve ben pes edip bıraktım. Eskiden gece neredeyse kesintisiz uyurdu eğitimden sonra çok sık uyanmaya başladı sanırım yarım bıraktığım için bir şeyler bozuldu 🙄 ben bebeğimi kendi kucağımda bile sakinleştiremiyordum eğitimi verirken benim için çok zorlu geçti kesinlikle çok sabır işi ve direk iş bizde bitiyor sizi tebrik ve takdir ediyorum 👏🏽