dlraklc Kızlar merhaba 3 ay 22 günlük bebeğimde hırıltılı öksürük var burnuda tıkalı hastaneye götürdüm burnunu sık sık temizle dediler ciğerlerine de inmediği için bir şey yapmadılar evde ne yapabilirim öksürüğünün geçmesi için yardımcı olur musunuz
Tubimomiki dlraklc serum fizyolojik yapın burnundaki sümük yigunca aspiratörle çekin rahatlar başka türlü temizlenmiyor malesef
Sarelianne dlraklc benimde bebeğim öyle oldu ilaç tedavisi işe yaramadı gittik tekrar çiğerine hafif inmiş dedi hava kullandık 2 günde toparladı çok fena öksürüyordu 😔😔 geçmiş olsjn bence tekrar götürün çok küçük olduğu için çiğerine hemen iniyormuş
Hilalalp dlraklc aynı 3 aylık oğlum 15 gündür böyle ciğerlerine inmedi çok şükür ama burnu sürekli tıkanıyor ve öksürüyor. Doktorum günde 3 kez buhar ver 1ml serum 1ml ventolin koy dedi. Sık sık serumla burnunu açıyorum ve antibiyotik başladı doktorum antibiyotikten sonra 3 kez minik balgam attı öksürürken tam düzelmedi antibiyotiğin bitmesini bekliyorum
dlraklc Tubimomiki yapıyorum hatta şırınga ile yapıyorum hastanede hemşireler yapabilirsiniz sürekli dedi onu da yapıyorum ama öksürüğü var ve aşırı halsiz sürekli uyumak istiyor ayılamıyor malesef
uznnzu- Ben prospan şurup kullanıyorum öksürüğü için bizimki de 2,5 aylıkken olmuştu ara ara oluyor sık sık burun temizleme biz hırıltı öksürük olunca gidiyiriz evde hava verin diyordu veriyorduk düzeliyordu şükür