lillia Hesabına tıkladığınızda soy adı neyse ona göre sahte bir hesap açıp sahte bir isimle o soy ismini kullanın takipçi satın alın çok pahalı olmuyor erkekse erkek hesabı açın kızsa kız hesabı açın öyle kabul eder
orkideSeverim ihanetbekcisi olabilir ya sahte bir hesaptan mesaj at yada arkadaşlarınıza attırıp yemle nerelerde takıldığını biliyorsan merhaba işte sizi şurda gördüm bir kaç kişiye soruşturdum hesabınızı buldum vs diye konuşsun kıza ulaşmak için hesaba girmen şart gibi
ihanetbekcisi orkideSeverim evet bakalım her yolu deneyeceğim. Bi şekilde o hesaba erişmem lazım. Ömrümde yapmadığım şeylerle uğraşıyorum malesef.
ihanetbekcisi Halimea inşallah o kızı bulurum. Herşeyin bedelini ödetmeden hayatlarından çıkmayacağım ama. Bebeğim için and içtim. Ben her şekilde ayaklarımın üstünde dururum. Yolumu çizerim ama elimden çocuğumu almakla tehdit ediyor. Ben çok zenginim sende bu imkanlar yok gibisinden tavırlar sergiliyor. Bu kadar uğraşmamın sebebide her yolu ona karşı kapatmak istemem. Hukuki olarak lehime ne varsa bunları kullanmak istiyorum.
orkideSeverim ihanetbekcisi canım aklıma şey geldi bir uygulama vardı telefona indirip gizleyip etraftaki sesleri dinleyebiliyorsun geçen gün biri paylaşmıştı belki Buda işine yarar en azından kızın ismini öğrenirsin hemen bakıp yazıcam uygulamanın adını ama bildirimleri vs kapatman lazım yoksa eşin anlayabilir
mel1900 ihanetbekcisi Erkek birine erkek bir tanıdığınızdan rica edip istek göndertebilirsiniz. Sahte hesapla yapmanıza gerek yok bunu. Eşinizinde illaki karşı tarafla iletişime geçtiği bir yol var onu bulmaya çalışın öncelikle. Bir de telefonu android iOS mu bilmem ama Google gidilen konumları kaydediyor. Kontrol edin. Sık gittiği ve sizin bilmediğiniz bir yer varsa o şekilde de ilerleyebilirsiniz. E devletten de bakın üzerine hangi numaralar kayıtlı.
Canselben Arkadaşı evli mi? Bekarsa bile Bi şekilde bi açığını bulup tehdit etmeyi konuşturmayı deneyebilirdim en son böyle bi durumda, yanlış anlaşılmasın karakterim bu değil ama bu psikolojiyi az çok anlayabiliyorum delil için ne lazımsa yapardım
ihanetbekcisi Canselben boşanmış. İletişime geçersem ben kötü olurum malesef haksız konuma düşerim. Numarasını aldım yine de her ihtimale karşı ama
ihanetbekcisi mel1900 teşekkür ederim bunlar aklıma gelmemişti. Hepsini inceleyeceğim bu gece. Çevremde erkek tanıdığım yok artık öyle iletişime geçebileceğim malesef.
Esleminannsi029222 Benim aklıma şu ageldi eşiniz hangi hattı kullanıyorsa o hattın uygulaması var oradan geçmiş kayıtlar var kiminle kaç d konuştuğu fatura kullanım geçmişine bakın oaradki numaralar silinmiyor
goldumsu orkideSeverim aynen bende görmüştüm şimdi baktım find my kids uygulama. Pingoyu da eşine indir ama dikkat etmen lazım. Rabbim gönlüne ferahlık versin çok zor bi durum.
orkideSeverim ihanetbekcisi goldumsu post benim değil ama inşallah postun sahibi de sizin yorumunuzu görür onuda etiketledim 🫶🏻
goldumsu orkideSeverim yok farkettim sizin olmadığınızı da sizin söylediğiniz uygulamayı hatırladığımdan sizin yorumunuza ithafen yazdıım.