Ayfer54 Kızlar bebeğim 1 yaş 20 günlük 9 kilo 100 Gr normal mi çok hareketli bir bebek bir dk yerinde durmuyor arkadaşlarım pirinç unu al gece yatmadan muhallebi yap yedir diyorlar emiyorda beni
midekoruyucu Ayfer54 pirinç unu yedir de şişir bebeği diyor. Boşversene sen gayet iyi kilosu bence maşallah. Verme sakın bomboş bişey
Sedaalya Ayfer54 %50 persentil de kilosu. Gayet iyi bence benim 15 aylık kızımın kilosu o kadar bile yok. Sağlıklıysa ne alaa boşverin
Birdunyabircennetannesi Ayfer54 Bebeğe gece pirinç unu vermek hiç mantıklı gelmiyor bana Kiloya takılmayın sağlıklı mı ona bakın önemli olan o Oğlum 2 yaşında 11 kilo mesela 1 yaşından sonra bebekler az kilo alıyor hareketlilikten
elifdedim Ayfer54 benim kızımda yaşında 9 kilo çıktı diye sevindim ben valla iştahsız bi bebek bi şey yemiyo pek
Ayfer54 Ay teşekkür ederim kızlar ya o kadar çok takılıyorum ki kiloya acaba acaba diye diye kendimi yiyorum resmen çok hareketli hiç yerinde durmuyor bı nevi yediğini de yakıyor sağlıklı şükürler olsun