Alpaslanveannesi Efelar8 aaa sevinmiştim ama ben, farklı bir şey yok ki neden yasak :( 1 yaşında oldu emziren anneler zayıflamasın mı :(
Efelar8 Alpaslanveannesi Canım vallahi bilmiyorum ama öyle yazmıştı kadın önermiyorum diye dene istersen sakıncası yoksa devam et
Efelar8 1balkizannesi bacım iyi hoşta ben yulaf keten tohumu falan yiyemem ki 😂 roka falan yiyorum yeşillikten yana kullanacağım hakkımı 😂😂
1balkizannesi Efelar8 keten tohumu kötü değil bence yenir yulaf da içine muz karıştırınca hafif oluyor
Bilge_Alparslan Efelar8 zulalemutlugünler var ınstagramda ben onun tariflerine uyuyorum 78′den 64 düştüm
Rainnnn Efelar8 evet yani oplum yürüyor 18 aylık bütün odanın kapılarını kapatıp sadece kendi bulundupum yeri açıyorum leslie haparken o koridorda geziyor bişeyler getiryo bazen dans ediyo falan derken zaten leslie kısa sürüyor
Hnddd Sunay10 limonlu su emziren kadın için sakıncalı diyorlar hergun ne kadar doğru bilemiyorum 🤷🏼♀️ sütü azaltıp bitiriyormus
Sunay10 Hnddd benim azalma olmadı yeşil çay da azalma yapar dediler içtim hep ben hiç sorun yaşamadım 15 aylık olunca kendi memeyi bıraktı zaten oğlum gibi
Kayra-moms1 Bilge_Alparslan 10 dakika yeterli oluyor mu🙄 ben bugün başladım 30 dk olana 20. Dkda bacaklarım koptu😃
Bilge_Alparslan Kayra-moms1 Yaa bende ilk 30 başladım günümü öyle ayarlıyorum canım bazen üşengeclikten 10 dakika yapıyorum😅😅😅
BernArya- Kayra-moms1 Yanlış anlamayın ama. Sanırım eşiniz eksik bilgiye sahip yada çok yanlış bir koç eşliğinde kullanmış olabilir size neden önermiyor peki merak ettim