Fatmannny Kızlar yoğurt yapıcam ama yoğurt mayası yok marketlerde de bulamıyorum normal market yoğurduyla mayalasam bir zararı olur mu kızıma market yoğurduyla yapan var mı
dgn-adl1 Fatmannny a101 de kırmıxı eker marka yoğurt varmış küçük onunla güzel pluyoröuş ama ben hiç denemedim onunla ya da şokta yoğurt mayalamak için küçük paketler var ama bebeğinize vereceğiniz için o kadar sağlıklı bilemiyorum 🤷🏻♀️
Ohasturk Fatmannny bende activia ile mayalıyorum tadı hafif tatlımsı oluyor bebeğim de çok seviyor ama ekerin probiyotikli yoğurdu ile daha güzel tutuyor
Cemssceren Fatmannny Sütü ne yaptınız mandıradan falan mı aldınız marketten mi markettense ne aldınız ben de ilk kez yapıcam da
Yasemenyuce Ben ilk yoğurdumu öyle mayalamıştım bir yan etkisi olmamıştı. Activia ile güzel oluyormuş bir deneyin isterseniz
Sedas00 Fatmannny normal yoğurt gibi düşünün ben 1 paketiyle 1.5-2 litre sütü mayalıyorum yine ısısı mayalamaya hazır sütten 1 kepçe alın activia ile karıştırın
Ipek222 Cemssceren bimde altın süt diye bir süt var tam yoğurtluk ben omunla yapıyorum güzel oluyor tavsiye ederim