sumeyyeee93 Ee011 doktor bize gunde en fazla 7 damlaya çıkabilirsin ister tek seferde ver ister ikiye bölde ver demişti
MuhammedAmine Ee011 günde 1 kez 5 damla . Ama gaz damlası ile beraber kullanabilirsiniz ben sab simplex ile beraber kullanmıştım biogaia yı
petitehatunn Ee011 günde 1 kez 5 damla dedi doktorumuz. yanında nurse harveys 7 damla günde iki kez kullandık
Tosbigimm MuhammedAmine faydasını gordunuzmu ole peki ben sab simplex i günde 3 defa 5 damla veriyodum bioyuda en son sab simplex i vermeden bi saat önce 5 damla veriyodm ama pek bisi anlayamadim
MuhammedAmine Tosbigimm benim oğlum kolikti gazı olduğu için değil fıtratı bu olduğu için ağlıyordu gazı fln yoktu yani bu ikili iyi geliyordu ben biogaia yı hergün aynı saatte veriyordum sab simplex 6 damla günde 3 kez yine aynı saatte vermeye çalışıyordum düzenli kullanınca daha etkili
Artunsmom Tosbigimm biogaia bana iyi gelmedi, onu verdikten sonra gaz sıkışıyordu hep aynı saate verildiği için bende sanıyorum ki hep bu saate gazı var :) nurse harveys şurup olanı iyi geldi açıkçası damlaların hiç biri fayda etmedi hepsini denedim