Tugceeeeeee1 Sarılığı sınırda çıktı uyandiramiyoruz ya 3 günlük oldu kilo da vermiş 180 gram vermiş kafayı yicem doğru düzgün emmiyor
Goktugs_Mother Tugceeeeeee1 sütünü sağ kaşık biberon ile uyurken içir içtikçe uyanır kendine gelir sarılıktan gözünü açamıyordur kan şekeri düşüyor
Deletedmom_68 Tugceeeeeee1 Canım ödem atıyor kilo vermek değil aslında o. Siz sık sık emzirin zaten çok ememez çenesi kuvvetli değil. Memede emmeyi durdurunca çenesinin altından parmağınızla uyarın emmeye devam etmesi için. Topuklarını sıkın, bezini açın mecbur öyle böyle geçiyor bugünler merak etme. Kendine stres yapma sütün etkilenmesin
Melis1706 Tugceeeeeee1 topugunu sikicaksin biz hastanede yattik hemsire oyle yapti baska turlu uyanmiyir
Peeri Tugceeeeeee1 altını aç o zaman uyanıyor. Kilo vermesi normal ödem gidiyor. Ama sık sık emzir 2 saat bekleme bile.
YldzEfsun Benim bebeğim de 12 günlük. Bende çok zorluk yaşıyorum uyandırırken. Ayaklarını suya sokunca uyanıyor veya ıslak bi bez ile yüzünü, boynunu falan silebilirsin
Haffuse Ememiyorsa, sutunu sagip kasikla icirin… Nerdeyde 1 ay ben de bu sekilde yaptim… Once emzirdim, sonra kasikla icirdik, zaten huzursuzlanip uyandi, ondan sonra tekrar meme🤗
Minikask35 Tugceeeeeee1 kilo vermesi normal canım ama eğer sarılık sinirdaysa ve uyanmiyorsa dikkat et ilerlemesin biz hastanede yatmistik sariliktan hemşireler topugunu sıkıyordu yada topuğuna parmakla sert bı sekilde vuruyordu. Gerekirse mama ver biz ilk ay mama destekli ilerleyip sonra biraktik
edafmo Tugceeeeeee1 çoraplarını çıkarıp topuklarımı çimdikleyin omuzlarını gıdıklayon. Burnunu sıkın, bezini açıp üfleyin ıslak mendil gezdirin kulaklarıyla oynayın ben bu şekilde uyandırıyordum
Peeri Tugceeeeeee1 sık sık emzirmeye çalış hem sütün de artar. Haftada bir aynı tartıda tarttır. 150- 200 gram altında kilo alırsa mama verirsin
EgemenAtam Tugceeeeeee1 Ay bayiliyor bu doktorlar anneleri korkutmaya.Ben de tam 1 haftalik anneyim ve dogumdan 4 gun sonra yuzde 10 yani 400 gram vermisti.Yuzde 10 a kadar normal yani.Bugun saglik ocagi tartti tekrar ve nerdeyse dogum kilosunu yakalamis merak etmeyin bol bol emzirin sadece.Benimki de sadece altini acinca uyaniyor ve sariligi yok yani yenidoganlar zor uyanir dedi dr
Rainnnn Tugceeeeeee1 uyanmama tek sebebi sarılıktır anlık 1 saatte bile yükselebilen bişey sürekli besleyin be kadar emdiğini bilmiyorsanız sağıp verin veya mama verin
Eylulunannesi55 Tugceeeeeee1 neler çektik uyanmamadan sariliktan. Geceleri yarım saatte bir uyandirirdim gündüzleri elimde biberon sagdigim sütü ya da mamayı icirmeye çalışır elimde dolanirdim. Ne çok kizarlardi çocuğu uyandiriyorum diye KV. Misafirler. Sarılığı vardı uzayan. Şekeri düşüyordu sık yemedikce. Belki 6 saati bile buluyordu geceleri alarm kurmazsam. Tabi yorgunluktan kalkamiuoedum alarm olmazsa … Sabah giderdik hastanelere kan alırken anca uyandırdı düşünün nasıl ilerlediğini. Hepsi geçiyor şuan yurutecle etrafı yıkıyor😂 gece gündüz demeden uyandırın biberonla tikin azına mamayı sütü. Emdikten sonra ya da mamadan sonra gazını çıkartın mutlaka şişkinlik yapıp da emmiyordu kusuyordu yine başa donuyorduk. Gaz sıkıntısı da çektik ondan çok. Alarmle yaşamaya alisin ve mutlaka uyandırın bezini açın ayağını sıkın. Emerken çenesini durtuklerin sık sık. Emme süresini unuttum sürelerini takıl edin hep emdigiden az emiyorsa sürükleyip uyandırın.
mLyyk Tugceeeeeee1 ilk 10 gün kilo kaybeder bebişler,ona takılmayın. Bezini açın biraz bekleyin uyanır belki