kucukprensimm Kızlar buraya nasıl resim yükleyip post açıyorsunuz mutluresimden seçiyorum resim ama atıyor beni sayfadan bilgisi olan yazabilirmi
Umutveannesi kucukprensimm foruma girdiğinizde sol üst köşede üç çizgi var oraya basın, forumda ara kısmının hemen üstünde resim yükle var ona tıklayın oraya resmî yükleyin linki istediğiniz yoruma veya posta yapıştırın
benkosarim kucukprensimm Fotoğraf yüklemek için https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz.
benkosarim kucukprensimm o linke basınca hani mavi yazı var ya oraya basınca açılan sayfaya resmini yükleyin önünüze inki kopyala yazısı gelecek ona basıp yüklemek istediğiniz yere yapıştır in
benkosarim kucukprensimm o linke basınca hani mavi yazı var ya oraya basınca açılan sayfaya resmini yükleyin önünüze inki kopyala yazısı gelecek ona basıp yüklemek istediğiniz yere yapıştır in
kucukprensimm benkosarim anladım tamam ama bana o yazı gelmiyor direk beni uygulamanın ana sayfasina atiyor
kucukprensimm benkosarim peki mutlu resime giriş yapmak mı gerekiyor acaba benim hesabım yok sanırım orada
yagmurkokusu_ kucukprensimm evet canım oradaki linke bas resmi yükle de linki kopyala buraya yapıştır.