Doruk12 Hazal21 6 aylıkken ufak ufak başladı 7 aylıkken tam anlamıyla emekledi canım 9 aylık olcak hala emekliyo 😊
eymurxelm @Hazal21 5.5 aylik surunmeye basladi 6 aylik oldugunda emekliyordu 1 hafta sonra tutunarak kalkmaya basladi su an 7 aylik dusmemeyi ogrendi her bebek kendine hastır emeklemiyorsa takilma bazi bebekler direkt yururler
canyarim @Hazal21 3 buçuk 4 ayda süründü 6 aylık olucaz Allah’ın izniyle 6 sında, 5ayda emekledi şuan kalkıyor koltuklarda, ama takılma canım her bebek aynı gelişimi göstermeye bilir üzülme yani sağlıkla büyün bebişin ❤️
Bvg Hazal21 emeklemek gelisim gostergesi degildir birsey soyleyenlere aynen bunu soyleyin arastirsinlar
kubraanne Hazal21 6. Ayda emekledi ve oturmaya basladı suan 9 aylik olacak tutunup kalkiyor koltuk krnarlarinda yürüyor. Takılma sen hem emeklemeden yürüyenler, emekleyip gec yürüyenler var. 😊
Babe Hazal21 8 bucuk aylikken emekledi.Suan 10 aya girmek uzereyiz.1 ay kadar sonra yurur gibi tahmin ediyorum.
gizmomom Hazal21 iki buçuk aylıkken ilk kez döndük 4 aylikken poposunu iceri toplayıp duruyodu ama emekleme henüz yoktu 6 aylıkken desteksiz oturdu ve otururken elleriyle bir yere tutunup ayaga kalkıyordu su an yedi bucuk aylık iki elinden tutunca evi turluyor uzun sure surunerek istediği yere gidiyor ama gercek anlamda bir emekleme yok cok heves etmiştim emekleyen bebekler cok tatlı bence ama herkes emeklemeden yurur bekleme hic diyor
galatasarayyy Hazal21 tabiki sorun yoktur bebekten bebege fark var benim bebegimde surunuyordu sonra 9 aylikken emekledi