Momofleos Kızlarr yüzdeki tüyleri yüz usturası ile almak tüyleri daha sert veya daha fazla çıkartır mı? Kullananlar var mı?
Meleklerinannesiii Momofleos yoooo , ben kullanıyorum hiçte öyle bişey olmadı , sadece kalın olan tüğlere dokunmadığın sürece bişey olmaz
Mervegvn123 Momofleos ben düzenli kullanmadım bir kaç kere deneyimledim daha önce nasıl cıktıysa aynı sekılde uzadı kalınlasma artma olmadı fakat yıne jilet hızında uzuyor
Cocolingo Momofleos ben 2 yıldır düzenli kullanıyorum ne renk değişimi ne kalınlaşma ne çoğalma yaşamadım tek ayrıntı tüylerin çıkış yönüne göre almak büyük kolaylık gerçekten
Momofleos Meleklerinannesiii Mervegvn123 Çok teşekkür ederim kızlar o zaman alıp yapmakta zarar yok, zaten aşırı tüylerim yok ama olanlar rahatsız ediyor alıp fıtı fıtı halledeyim 😁
Melek1921 Ben kullanıyorum 1 yıldan fazla oldu sarışın olduğum için mi bilmiyorum bende hiç kalınlaşma yapmadı rahat oluyor
Momofleos Cocolingo genel kanı sizinde söylediğiniz gibi, çıkış yönüne göre almaya dikkat edicem teşekkürler ☺️