Jfkskskdn Bu nasıl bildirim ya aklım çıktı tam çocuğu uyuttum biraz dalayım dedim yüreğim koptu. Uykumda kaçtı burnumdan geldi resmen .Gerçekten böyle bir bildirim yollamak hangi akıllının aklına geldi acaba çok merak ettim😡
Nezzz_ Jfkskskdn Happy Kids Bildirimi ile bende ilk bebek gülüşünden baya korkmuştum irkildim oğlum yanımda ne oluyor dedım oğlumda ufak çaplı şok yasadı kardes gülüyormuş bak diyor😂😂 birde adım sayarda su hatırlatma su sesi gelince çok tırsmıştım 🙉☺️🤣😂😂
Jfkskskdn mrveefe12 LaMamaDellaCicala Kahkaha atan bebek sesi geliyor güya ama canavar gibi pis bir gülüş 🙄
Jfkskskdn Balkizlarim evet ya çok saçma ne gerek vardı yani hepimiz çocuklu insanlarız uykusuzluk zaten kafaya vurmuş manyak gibi dolaşıyorum zaten, evin içinde bir anda bebek kahkaha atıyor aklım çıktı
Jfkskskdn Nezzz_ 😂😂ya zaten uykusuzluk kafama vurmuş artık birde normalde de golgemden korkan bir insanım telefonu da son ses bırakmışım tam daldım bir anda ses gelince ödüm koptu 😅
dayes Jfkskskdn evet ya ben de cok rahatsızım ondan geçen birden bir çaldı kızım uyandı uykusundan çok sinirlendim
Jfkskskdn Noname21 kapattım şimdi böyle bir şey yapacakları hiç aklıma gelmemişti herkes kapatıyormus zaten herkes rahatsız daha ne diye böyle gereksiz bildirimler yolluyorlar hiç anlamadım 😅
Nezzz_ Jfkskskdn Evet ilk güncelleme gelince korktum ama hala ses gelince korkuyorum niyeyse hunharca bebek gülüşü olunca istemsiz 🫣oğlumda alıştı artık odasındaysa koşa koşa kardeş kardeş nerdeymiş diyor🙈🙈😂😂
Anr5155 Jfkskskdn Allah’tan bildirimler sessiz de zaten bu aralar paranoyağa bağladım bir de mesaj sesi duysam kalpten giderim.
Mavininbiri Jfkskskdn Ayy ben onu çok merak ediyorum nasıl oluyor ki uzun zamandır kullanıyorum hiç gelmedi 😂