Pin_55 Bebeğim akşam sekiz buçukta uyuyor sabah beşte kalkıyor uyanma saatini nasıl geç saate çekebilirim 4 ay 12 günlük
Mrvsmt2502 Pin_55 nasıl uyutuyorsanzı uykuya döndürün. Dönmrse bile yataktan çıkartmyın sırtına patpat yapın uyanma vakti gelince çıkartın yataktan
Tazeanneveminigi Pin_55 5 ay 6 günlük bizimki de 7 buçuk 8 gibi uyuyor 5 buçukta güne başlıyoruz. Böyle değildi önceden nasıl çekeceğim 7 ye çok merak ediyorum. Önceden hep 7 de kalkardı. Biraz daha geç yatıyordu ama erken yatmaaları iyi diyorlar ne yapacağımı bilemedim.
Yasemenyuce Ben şöyle yapıyorum, genelde 4 buçuk gibi benim oğlumda uyanıyor ama asla yataktan çıkarmıyorum ses çıkarmıyorum emziriyorum uyumaya devam ediyor. Biraz pat pat biraz eeee belki işe yarar
Pin_55 Bizim hep saat beşte uyanıyor . Uykusuzluktan gözlerim acıyor. Akşam erken yatıyor ama sabahları perişan haldeyim gerçekten . Emzirip geri yatırıyorum yarım saat sonra tekrar uyanıyor
Tazeanneveminigi Pin_55 ben de aynı şekilde. En fazla 4 saat uyuyorum o da uyan emzir geri yat uyan emzir geri yat. Zombi gibi geziyorum artık