Adat Merhaba emmek istemiyor sağarak veriyorum 3ay 15 günlük kaç cc çıkması lazım ve kaç saat arayla? Lütfen yardım edin hiç bilgim yok aç kalıyor olabilir
Adat Adat prematüre doğdu 1750 gram Şuan 3ay 15 gün 4500 kg kilo alımı az olduğu için de daha çok beslemeye çalışıyorum ama günlerdir emmiyor iki çekip bırakıyor
nrnazr_1 Adat benimkide 3 ay 1 haftalık 2,5 3 saat arayla 80 cc içiyo bazen 100 cc bir iki gündür bende uğraşa uğraşa içiyorum içmek istemiyor
Zynpgmt 120 cc veriyorum ben 3 saatte bir falan istiyor. Aynı günlerde doğmuşlar. Kiloya göre hesaplanıyor verilecek süt internetten bakın çıkar.
Adat Zynpgmt ben emdiği zaman 30 ml mama da yapıyorum hemen peşine veriyorum 5-10 içiyor ama aktif emmiyor beni 2-3 dk emip bırakıyor
Adat nrnazr_1 bizim kilo alımı az olduğu için 1 hafta da 30 gr almıştı mesela mama başladık emdikten sonra veya anne sütünden sonra 90 cc üstüne 5-10 ml mama zorla kaşıkla vs veriyorum biberonla içmeyince
Zynpgmt Adat belki emiyordur o sürede. Kilo alımı nasıl? Benimki ememiyordu mesela. Sağınca sütüm geliyordu doymuyordu da. Sizin kilo alımı iyiyse hızlı emiyordur
Gulsahahmet35 Cocuk doktorunun görüşüne göre benimm oğlumda 3 aylik minimum 120 cc demişti her öğün için demisti
Adat Zynpgmt son 10 mayıstan 17 mayısa 30 gram aldı red ve az emme vardı bahsettiğim gibi o yüzden sağarak veriyorum