birprensannesi0208 Kızlarr düğünümüz var bu abiyeyi giyeceğim de üzerine türbanı bu iki model arasında hangisi daha iyi olur veya farklı model öneriniz varsa renk olarakda abiyenin renginde olsa daha mı iyi olur yoksa farklı renk düşüneyimmi
Nrkzy birprensannesi0208 bence 1 daha uygun 2 hem boyun kısmı açık hemde model olarak 1 daha uygun geldi bana
balarisiannesi birprensannesi0208 aynı renk janjan şifon ile boynu kapalı modelden yaptırın bence diğeri bana hoş gelmiyor tabi tercih meselesi
tatlibiranneo birprensannesi0208 janjan ın farklı bir kumaşı var bu abiye ye olur mu bilemedim ama hayal tül olabilir güzel modeller var alttaki modeli beğenmedim bu abiyeye gitmez bence
birprensannesi0208 Nrkzy tesettürlümüsünğz acaba? Şifon şal kullanamıyorum da bunun üstünede kime sorduysam hayaltül al dedi janjan şal nasıl olur acaba bilginiz varmı
dygusalmom97 birprensannesi0208 kuaföre gideceksen hayaltül al kendin yapamazsın hayaltülü mümkün değil janjan dediğin daha iyi bide bence 2 çünkü sadelik mükemmelliğe giden yoldur
Mertveannesi2211 birprensannesi0208 hayaltül alırsan kuaförde şekil verilmesi gerekir Janjan alırsan ilk fotoğraftaki gibi salık birakabilirsin janjan biraz daha parlak oluyor senin abiyen parlak değil kumaşın adını unuttum çok uzun süre olmuştu ben alalı ama kumascilara gidip sala uygun parça bulup kestirebilirsiniz istediğiniz ölçüde çok güzel duruyorlar
birprensannesi0208 balarisiannesi büyük ihtimalle öyle yapacağım da yüzüm yuvarlak olduğu için yakışırmı diye teredüttdeyim
ruveydaensar birprensannesi0208 aynı renk Janjan şal boynu kapalı olan model tabi ki . Yüz tipinize göre nasıl yakisiyorsa öyle yaptırın
Mertveannesi2211 birprensannesi0208 abiyeler de aynı renk kesinlikle daha iyi oluyor birde genellikle model yapmadan şal yapiliyor bu şekil benim daha çok tercihim
Haticeeee123 birprensannesi0208 çok hayal tül hevesin varda ben hazırlardan almıştım kuaföre gitcek firsatim yoktu gorumcemin düğününde koydeydi o yüzden hazır zaten iki tane ip gibi bişey var başına oturtuyorsun onuda arkadan bagliyorsun ben 2 sene önce 150 TL almıştım çok uygundu kuaföre gitsem belki daha fazla oderdim hem şimdi hala bende tekrar kullanmak istersem kullanabilirim bozulma vs. Hiç bişey yok
birprensannesi0208 Haticeeee123 ben de sordum onlarıda 400-500 den aşağı fiyat vermediler kuaförde 200 lira dedi bilemedim