beyzagl444 Merhaba kızlar bebeğim 7 ay 3 günlük. ek gıdaya erken gectik cünkü anne sutu 4 ay aldi hemde 2 kilo doğdu bende beslenme konusunda üzerine fazla düştüm. İstahlı bi bebek ne versem yiyor.artik mama onu doyurmuyor. son zamanlarda gece cok uyanmaya basladi alarm kurulmus gibi 2 saatte bir kalkiyor deli olucam sadece acliktan uyaniyor icip yatiyor. Ama bölük pörçük uyumaktan zombi gibi ise gidiyorum. gece tok tutmasi icin ne verebilirim.Benimle ayni durumda olan var mi?
aura_meselesi_bu_sekerim beyzagl444 gece yatmadan yulaf lapası irmikli muhallebi yada kaşık mamaları vs vs verebilirsnz tok tutsun die Birde 3 yada 4 de artık kaç cc mama veriyorsanız o uyanmadan onu icirebilirsnz
Brfn beyzagl444 2 yaşına kadar mama verdim Mart’ta 2 yaşına girdi.. sizin bebeğiniz gibi geceleri 2 saatte bir sürekli ağlar mama isterdi. Gece uykusu yoktu 2 senedir.. en sonunda gece beslenmesini bıraktım 3 gün zor oldu biraz ama öylede uyumuyorum dedim 3 gün dayandım.. artık geceleri uyanmiyor. Alışkanlıktanmis aglanmalari uyanmalari.. çevremdeki arkadaşlarım hiç gece beslenmesi yapmadılar sabaha kadar uyuyodu bebekleri ben kıyamadım bebek o acıkır diye.. onlar ek gıdaya geçince gece beslenmesini bırakmışlardı.. şimdi 2 sene uykusuz geçen zamanına üzülüyorum o da perişan oluyordu sürekli uyanmaktan.. 1.5 ay oldu gece beslenmesini bırakalı ikimizde rahatız.. en son yatmadan 9 gibi yoğurt yada çorba veriyorum uyutuyorum sabah 9 a kadar uyuyor. Sizde kaşık maması falan verebilirsiniz en son.. gündüzde yiyen bir bebekmis.. gece beslenmesini tolere edebilir kilo verecegini sanmıyorum
livanurvealpinannesi61 beyzagl444 6-7 den sonra sadece formül mama verebilirsiniz. Diğer şeyler ağır gelir. 7 aylık bebek 2 saatte acıkmaz. Fazla yediriyorsanız rahatsız olur uyuyamaz sık uyanır. Çok fazla yedirmeyin.
Haffuse MasaAllah bebegin istahliysa,Gereksiz kalorilerle bebegini beslenme… Gece 2 saatte bir uyanmasi acliktan olamaz, aliskanlik ya da farkli bir sikintisi olabilir… Ya atak ya da en yuksek ihtimal dis olabilir🤗
beyzagl444 Brfn evet haklisiniz aliskanlik olabilir cok kücük doğdu 2120 gramdi bende beslenmesine cok önem gösterdim gece gündüz. belki ondan geceleri ariyor mamayi. dediklerinizi deniycem tesekkurler.