Miray034 Kızlar kehribar kolyesi aldım 1 yaşındaki kızıma gece yatarken çıkarım mi kolyeyi rahatsız eder mi sizce
11Merve Miray034 1 haftalıkken bileğine taktım 2. ayında boynuna takmaya başladım 9 aylık şuan çok şükür bi sorun yaşamadık sürekli takılı
Deletedmom_68 Miray034 Rahatsızlığını bilmiyorum ama kopmuyor mu acaba onlar? yani allah korusun kopar ağzına falan atar bi de gece çıkarsanız daha iyi olur sanki ben kullanmadım
Prensesannesi01 Miray034 5 aylıkken ayak bilegine taktm 6 da boynuna simdi 17 aylık bir sorun yaşamadm cnm
11Merve Salihzeyn +90 506 069 97 87 instagram adreslerini bilmiyorum bu numaraya yazmıştım tanıdık aracılığıyla aldım
kasimonbes Deletedmom_68 canim ozelligi kopmamasi ama ben her ihtimale karsi yatarken cikartiyorum. Dene istersen koparmayi ama kopmuyorlar ipleri özel
_Koncuy_ Miray034 4 aylıkken taktık şuan 30 aylık ikizler temizlemek dışında hiç çıkarmadık hiçbir sorun da yaşamadık
Kadiminannesi58 3 aylıkken taktık 10 aylık Şuan hiç çıkarmadım bir sorunda yaşamadım şükür yeğenimde 6 aylıkken taktı 2 yaşına gircek Şuan ondada bir sorun olmadı
11Merve Salihzeyn orjinal güvenilir bi yer çevremdeki çoğu kişi ordan aldı 180 e almıştım çokta faydasını gördüm
Deletedmom_68 kasimonbes evet eşimin tesbihleri de var kopmayan ipten ama koptu daha önce. ben bebek konusunda beşeri şeye pek güvenemiyorum🙈inan daha evde düğmeli bir şeyle bile yatırmadım😄