Sule34 benim oğlum 17 aylık oldu ama 15 aylıkken de bu şekildeydi diye yazmak istedim. 14.aydan beri tek uyku yapıyor gündüzleri. Sabah 8 buçuk ile 9 buçuk arası uyanır genelde, öğlen 13.30 14.00 gibi uyur 1 ya da 1 buçuk saat bazen 2 saat sürer. Gece uykusuna da en geç 22.00de geçmiş olur. Sabah kahvaltısı zeytin kaşar peynir salatalık muz şeklinde. Bazen yumurta da yer ama genelde yemez. Bazen cani isterse ekmek yer kahvaltıdan sonra atıştırmalık gibi, bazı sabahlar değişiklik olması için çorba içiriyorum. Eğer Sabah normal şekilde kahvaltı ettiyse öğlen uykusundan önce 3 kepçe kadar çorba içer, sabah kahvaltısında çorba içtiyse öğlenleri kuskus pisiriyorum ya da makarna falan biraz yoğurtla onu yer. Öğlen uykusundan uyanınca 200 cc kadar yoğurt yer içine ceviz badem fındık eklerim hergun sırayla, bazen muz da katarım. Akşam yemeğinde biz ne yiyorsak onu yer, genel de bir çeşit sulu yemek yanında pilav ya da makarna, ya da mesela 3 köfte 1 2 Patates kızartması biraz salata şeklinde o akşam ne varsa işte. Gün içinde de canı istedikçe kraker elma vs atıştırır bazen.