Busra4598 Bebeğim kucakta uyuyo ama artık ağırlaştıkça taşıyamıyorum boynum ağrıyor sizler nasıl uyutuyorsunuz
mrv26 Busra4598 bizde kucakta uyutuyorduk oğlum 6 aylık uykudan uykuya değişiyor bazen kucakta uyuyor bazen kendiliğinden uyuyor benim bebeğimde tosun bizim de zor oluyor 😂
Araseymen Busra4598 desteksiz uyuyor sadece piş piş sesi açıyorum ve yatağına birakiyorum.ara ara dalamama problemi oluyor huysuzlaniyor kucağıma alip sakinlestirip tekrar yatagina birakiyorjm.
Emine_elis Busra4598 40 günlük bebeğim sallamamayı düşünüyoruz inşallah 😂🥰 biraz tıpışlyrz . Uyku düzeni ne zmn oluşturuluyr
Busra4598 mrv26 boynum ağrımaya başladı artık kucakta sallayamıyorum sallamayınca da ağlıyor sizde olmuyo mu boyun ağrısı
Aybuke014 Benimki kucakta uyuyor bırakır bırakmaz uyanıyor hele bu ara gündüz hiç uyumuyor geceleride çok zor uyuyor günlük belki 4,5 saat uyuyor bende benim gibi durumda olan var mı diye bakınıyordum
Busra4598 Aybuke014 benım kı de gündüz yine uyuyo ama gece hiç uyumuyor sabah ezanına kadar ezan okunduktan sonra uyuyo bide kucakta uyuyo zor geliyor bana boynumdan dolayı belki çözüm bulabılırım diye Boyle post açtım
Mommymom_ Aybuke014 yarım kundak tavsiye ederim uykusu bastırdığında yine uyutun ama kucaktan önce saracağınız şeyi açın ona yatırıp kundakların sonra hafif yan çevirin emzik tutuyosa emziğini verin baya derin uyuyolar o şekilde ben cok direndiği zaman böyle yapıyorum
mrv26 Busra4598 bazen oluyor bazen olmuyor yani o gün çok kolda uyuduysa boyun,bel,kalça hepsi ağrıyor ama biz eskisi kadar kolda uyumyoruz o yüzden eskisi kadar çok ağrımıyor şükür
gulcincelebi_ Gündüz ayağım da salliyorum ama gece kesinlikle sallamiyorum 3 aylık oğlum karnı doyduktan sonra saat 12 de beşiğin de uyuyor maşallah.
Busra4598 Emine_elis bencede sallamayın sonrası zor oluyor uyku düzeni ne zman oluşturuluyor bılmıyorum
Berra_K Busra4598 sallayıp duruyorum hanfendiyi ayağımda beşikte battaniye ucunu tutup içine koyuyoz öyle de salliyoz yine mız mız