Hanifeelif Sevgili anneler benim oğlum 3 aylık Aptamil mama kullanıyorum çok kusuyor hangi mama önerirsiniz hangisi iyi gelir bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim😞😏
Emineec Hanifeelif kusma dan çok çektik o yüzden kesınlıkle aptamil anti reflü mama derim bi deneyin ama normal biberon la içiremezsiniz bilginiz olsun yoğun bir mama çünkü
Melis1706 Hanifeelif sma optipro hic birsey yasamadim aptamil bizde gaz yapti hipp te burnundan kusmustu
melihaozen55 Hanifeelif benimde 3 aylık oğlum var hipp combiotic 1 kullanıyorum çok rahatım aptamili kusmayı bırakın içmedi bile aldığıma pişman oldum
Karan2023 Hanifeelif benim oğlumda 4.5 aylık aşırı kusuyor doktor Evolvia AR önerdi bakalım yarın başlıcaz hipp kullanıyoruz genelde herkes hipe çok kusturuyor yazmıştı
Hanifeelif Melis1706 Canım ben o mamayı da kullandım O da biz de çok ishal kusma yaptı bana Bebelac Gold da iyi diyorlar
Leyla-lala Hanifeelif bizde sma comfort kullandık ilk hiç memnun kalmadık gaz sorunu yoktu gaz yaptı sonra bebelac goldu duydum 2 aydır onu kullanıyoruz gazını rahatlıkla çıkarıyor.