Zeyneppptwins Merhaba burun tıkanıklığına çözüm olarak neler yaptınız aspiratör kullandım serum fizyolojikle ama çocuk düzelmedi göğüsünde hırıltı var ne yapmam lazım 41 günlük bebek
gozumunnuru Zeyneppptwins hırıltı normal olabiliyor 8.aya kadar devam edebilir dedi doktorumuz. Burnu serum ve aspiratörle temizliyorsanız ve nefes aldığını görüyorsanız endişe etmeyin 🌸
Dygny23 Zeyneppptwins benim doktorum hırıltı cok normal bir şey burun cok tıkanmadan temizlemeyin vücudunun ihtiyacı olan şeyleri burun salgılıyor temizlemek zararlı dediğinden beri bıraktım. Cok dolu tıkanmış olduğunu hissedersen yap dedi
Gokturk_ Zeyneppptwins ben Rinfant fıs fıs kullanıyorum tüm sümük su gibi akıyor aktıkça ben çekiyorum valla o kadar sümük nerden geliyor anlamadım 😂balgamı bitirmeye çalışıyoruz çeke çeke inşallah bitecek 😂
Karan2023 Zeyneppptwins benim oğlumda aynıydı hırıltı vardı sürekli kaç tane doktora götürdüm 1 yaşa kadar normal dedi şuan 4 ay 14 günlük neredeyse bitti diyebilirim bişi olmaz korkmayın
minigiminannesiyim Gokturk_ suan bebeginiz kac aylık? Bizdede balgam vardi balgam söktürücü şurup kullandik ama baya uzun sürdü atmasi 🙄
Gokturk_ minigiminannesiyim bizim hala geçmedi ağzına kadar geliyor çıkarmayı bilmiyor parmağımı sokturmuyor geri yutuyor 😂 8 ay 19 gün