Emine-Des Tugceeeeeee1 sağımdan sonra 4 saate kadar oda sıcaklığında, 6 güne kadar buzdolabının arka tarafında, 6 ayda buzlukta diyorlar
Melis1706 Tugceeeeeee1 sagimdan sonra oda sicakliginda 3 saat buzdolabinda 3 gun derin dondurucuda 3 ay bebek hemsirem demisti
Tugceeeeeee1 Emine-Des Emine-Des ay çok iyiymiş biraz sağdim gece veriyim sol gogsum ters geliyor pek ememiyor
Emine-Des Bende sağıp veriyorum sürekli bazen 3 saate yaklaşmış oluyor tadına bakıyorum normalse veriyorum birkeresinde ekşimişti mesela farketmeden verecektim az kalsın dikkat etmekte fayda var şimdi sağıp dolaba koyuyorum bekletmiyorum dışarda içeceği zaman sıcak suya koyup ılıtıyorum ya da sağıp hemen içiriyorum 😊
Emine-Des Sağdığınız sütü kaşık biberon ya da normal kaşıkla vermenizi tavsiye ederim biberon meme reddi yapıyor. benim bebeğim o yüzden emmeyi tamamen bıraktı hala döndürmeye çalışıyorum
Emine-Des DAO heryerde yazan 3,3,3 evet emzirme danışmanı geçen gün böyle paylaşım yapmıştı ona istinaden yazdım , buzdolabının arka kısımları daha soğuk olduğu için süreyi o şekilde uzun yazmış olabilir bu arada