Yamaninannesiiiiii Kızlar hadi birbirimize temizlik tüyoları verelim.Evin her daim mis gibi kokması için napıyosunuz her gün evi süpürüp siliyorum ama 1 saat mis gibi kokuyor sonra geçiyor heeep öyle olsun istiyorum 🥹😅😅😅
Tatlican Yamaninannesiiiiii oda kokulari harika istersen hic temizlik yapma ama mis kokar 😄😄Bende hergun supr toz al oda kokusu yoksa o ferahlik olmiyor
fizyoterapist_anne06 Yamaninannesiiiiii evime yeni tasindigimda tuvalet derslerinde sararma vardı tam tuvalet yerinde o kadar çamaşır suyu ile temizliyorum aynı ne yapsam öneri var mı acaba
Poyraztaha fizyoterapist_anne06 sararmaya şükür benim baştan aşağı simsiyah ne derz temizleyici ne çamaşır suyu cif kaç kere zehirlendim temizliycem diye 🤷♀️
yagmurkokusu_ Yamaninannesiiiiii bir tane koku topum var içine yumuşatıcı koyuyorum temizlik yaptığım oda da 1 saat çalıştırıyorum. Banyolarda da var kokum ekstra salonumda arada fıslayan air bilmem ne var çok güzel koku yayıyorlar tavsiye ederim.
benkosarim Yamaninannesiiiiii yumoş’un kıyafet kokusu diye bir şey çıktı perdelere ve koltuklara sıkıyorum bayağı kalıcı oluyor bir yeri temizlemeye başlamadan önce hep topluyorum yani şöyle gece yatmadan önce salonu mutfağı falan hep topluyorum ertesi gün çocukla bana zorluk olmasın diye bir şey aklıma geldiği anda kalkıp yapıyorum ertelersem unutuyorum
Yamaninannesiiiiii benkosarim evet bende geceden her yeri topluyorum sabaha bir sil süpür kalıyor.Hatta az önce koltukları sildim.Ay biz kadınların işi cidden bitmiyor ya
Poyraztaha Yamaninannesiiiiii bingo toz al sprey var ben toz aldığımda baya bi gidiyo kokusu ama tabi fazlasını istemiyo değilim🥲
Poyraztaha Lale40 tüplerde satılan hazır derz alıp yapmıştım aynı oldu yine havalandırma yok benim banyoda ondan🤷♀️
Uffsananebeslk Yamaninannesiiiiii Ay sleepy nin ıslak havlusuyla toz alıyorum mis gibi kokuyor bir de katya çalıştırıyorum süpürüyor. Fıs fıslı silme aparatı almış kp😂 çok işime yaradı. Aynı anda fısfıslayıp paspas yapıyorum vileda sok çıkar bitti artık😃 Bir de ben evde beyaz sabun kokusu cok severim. Bu sleepy öyle kokuyor. Bende de beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici var yerleri de onunla siliyorum. Oda kokum bile beyaz sabun😃
Yamaninannesiiiiii Uffsananebeslk ya slepyy bende kullanıyorum ama benim sehpalarım aynalı ve leke bırakıyor anlamadım gitti 😅😅Bende severim beyaz sabun oda kokusu ne kullanıyorsun
ElfAlparsln Uffsananebeslk Bende bimin beyaz sabunlu yüzey temizliyicisini kullanırdım uzun zamandır ama artık bulamıyorum varda şişe değişmiş aynı markamı hatırlamıyorum çok güzeldi siz hangi marka kullanıyorsunuz
Tatlican Yamaninannesiiiiii Airvick ici toplu cubuklar olan bide bimden almistim oda cubuklu onuda sevdim griste lavaboya koyuyorm heryer mis
benkosarim Yamaninannesiiiiii öyle vallahi iş hiç bitmiyor çamaşır yıka al topla ev süpür çocuk var hergun silmek gerekiyor bazıları haftada bir siliyor Muş şaşırdım hiç tozlanmiyor mu ki
Uffsananebeslk Yamaninannesiiiiii Allah Allah bende leke bırakmadı. Acaba suda yıkayıp mı silseniz belki öyle iz bırakmaz.? Ben oda kokusu olarak englısh home dan beyaz sabun kokulu almıştım o bitti , simdi lc waikiki de geçenlerde gördüm sandal ağacı cok güzel kokuyordu. Ondan alacağım
Beraninannesii Yamaninannesiiiiii Bambu çubuklu oda kokuları kuru lavanta kullanıyorum birde sprey. Bir arkadasimda yumuşatıcısı su dolu tencerede kaynat biraz evin içinde dursun demişti oda baya etkili🤗
ElfAlparsln Beraninannesii ben denedim o kaynatma işinide çok etkili olmuyor yani şu an şişeye koyup sıkıyorum o daha etkili yada bazen yüzey temizliyici niyetine döküyorum daha kalıcı oluyor