Karanfil06 bizim bugun 6.günümüz ilk gun surekli altımıza kacirdik 2 defa tuvalete yapti bu arada biz cok su içiyoruz gece de hic baglamadim 11 gibi uyudu 1.30 da tuvalete götürdüm sabaha karşı 5 de goturdum
2.günümüz 10.30 gibi uyandi uyandığı gibi ayakta yapti bn götürmesem geldigini demiyor bu arada kizim gelirse bak bu sekil sık kndini sakin yapma artik bez kullanmıyoruz bizim gibi yapman lazım vsdedim azicik kaçırıp kndini sikmaya başladı 2.gununuzde yarisini ustumuze yarisini tuvalete yaptik gece yine bağlamıyorum sabaha karşı 1 defa tuvalete gitti uykuya devamı
3.gun 10 da uyandi uyandigi gibi gittik tuvalete sonrasinda ıslattı kndini ve rahatsız oldu uzerini degismedim rahatsiz oldugunu birazdaha gormek istedim bi daha yaparsan degismiycem dedim bak pis oldun dedim agladi biraz sonrasinda kacirmadi ikide bir tuvalete gidelim diyo korkuyor altina yapmaya bazen gazini cikaracak tuvalet sanıyor yine gidiyoruz 20 defa tuvalete gittik diyebilirim bu 3gunde gece oldu hic baglamadim zaten tuvalete de gitmedik gece
4.gun uyandigi gibi gittik bazen bn götürüyorum bazen o söylüyor sade bi defa arkadaşlariyla oyuna dalip kacirdi gece tuvalete gitmedik ve altina yapmadi
5.gun altına kacirma yok alisti artik 😍🥰
bu arada az az yapiyor ve sık sık gidiyoruz tuvalete ve bu da normal ilerleyen zamanlarda artik bu süre uzayacak
bu süreçte herkese bol sabır diliyorum 💕