Kubra-34 Kizlar bosanma asamasindayiz esim hastalik bahanesiyle calismiyor nafaka odememek icin arabayi evi evlendikten sonra aldik satmis 1 ay once ikisinede uzerinde bisey yok nafaka odermi?Kayinpederim zengin onada actik nafaka davasi
Deletedmom_112 Kubra-34 öder diye biliyorum, benim bu tanıdığım da boşanma sürecinde bı operasyon geçirdiği için çalışmıyordu, hem eşine hem çocuklara ayrı ayrı nafaka bağlandı.
Tosbikkkk Kubra-34 canım ne ara sattı ya şok oldum adam pusuda mi bekliyordu satmak için ay şaka gibi.
Kubra-34 Marianne ust soy olarak aciliyormus yardim nafakasi zengin diye actik kaynanamla.kayinoederimle oglu mal kacirdi calismiyordu onlarada actik bakalimda aslinda calişmamasida planli onuda gozden gecirmeleri lazim
Kubra-34 Tosbikkkk canim ocakda arabayi subatta evi devretmisler sattiklarina inanmiyoruz cok yakin arkadaslari sattim dedigi adam bide piyasanin cok cok altinda satis bedeli şüpheli satis yani. Planlamis canim martta da evi tertk etti
Deletedmom_112 Kubra-34 yani bundan 4 5 yıl önce net hatırlamıyorum ama asgari ücretin 3de1′i kadar nafaka bağlanmıştı, mahkeme adamı kusurlu bulduğu için kadına tazminat da vermişti.
ozlemmm Kubra-34 Ama araba satışı muazalı mı bir şey deniyordu mahkemede arabanın da peşini bırakmayın derim. Onun için de gerekeni yapın. Boşanma sürecinde satıldığı için hakim de göz ardı edemez bu durumu. Allah yardımcın olsun. Güçlü dur hep böyle. Allah onu bildiği gibi yapsın