Kevserakb Kızlar 3. Günümüz bugün ve huysuzlanıyoruz siz kaç gün calpol verdiniz sünnetli çocuklarınıza ben bugün çok vermek istemedim ama durmuyor vermeyince
Asym33 Kevserakb Hastaneydeyken verdiler sonra bir daha hiç vermedim ama bizim hiç huysuzluk olmamıştı olsaydı verirdim ver bence canım
Nurossu7 Kevserakb Ben sadece ilk gün 4 saat arayla 3 kere verdim sonrasında kullanmadım huzursuzluk olursa gece yine verebilirsin demişti ama doktor
Sna Kevserakb ben ilac vermemek taraftarıyım ama doktorumuz agri kesici hiç önermek ama ağlamaktan zorlarsa dikislere zarar gelebilir cok ağlarsa calpol verin demisti iki defa vermistim
Deletedmom_110 Kevserakb 5 6 gün kullandım kuzum 1 çay kaşığı 57 günlükken olmuştu biz hiç sıkıntı yaşamadık ağlama vs belki de ilaçtan sebebptir geçmiş olsun🌸
suleymanege Ben 4 gün verdim doktor ödem olmaması için düzenli kullan dedi hatta ishal yapmıştı probiyotigede başlamıştım
Ikizoglusannesi06 suleymanege çalpol mu ishal yaptı ya normalde benim çocukları ishal yapmaz ama bugün sünnetten sonra verdim ve ikisi de ishal🤦🏻♀️
Kevserakb suleymanege ya bize 2 gün yeterli dedi ama durmuyor sancılanıyor belli 2 kere verdim normalde 5 saatte bir veriyordum
Kevserakb Ikizoglusannesi06 Of sünnetli şekilde temizlemek çok zor emdiriyor musun canım öyleyse muz ye belki çocuğuna geçer toparlar
Kevserakb Nurossu7 sünnetçiydi bunu yapan ertesi gün baktı durumu iyi dedi bir kere kontrolü oldu o kadar