Panikatakanne Kızlar bir memem büyük diğeri küçük emzirdikçe mi meme büyür yoksa emmediği meme mi büyür bir taktik verin büyük olan göğsümü nasıl küçültürüm 🥲
Namkol Panikatakanne solu emmiyor hiç de emmedi. Sağ daha büyük. Sol çocuktan önceki gibi 🤭 bu orantisizlik beni sinir ediyor 🥺
Sadeliyaaa_ Panikatakanne Büyük ihtimalle tıkalıdır zorluk çekiyordur yada süt biriktiği için fazla geliyodur o göğsünüzü bi sağın boşaltın tamamen öyle deneyin kavga ederler minikler çok fenalar 😄
Panikatakanne Namkol valla ya bi ana oldum vücudumun anatomisi değişti arkadaş 🥲 bende sola çekiyom sol daha büyük 😂
Panikatakanne Sadeliyaaa_ hemde ne fena ya bit kadar seçimleride var ama 😂valla sağınca pek birşey gelmiyor ya ben mi sağamıyorum bilmiyorum
Sadeliyaaa_ Panikatakanne Tıkalı olabilir işte min 15dk sağın bir bakalım belki ondandır mesela bir anda geliyordur benim öyle oluyo büyük olanı bazen yarım saat sağdığım halde çok az çıkıyo bazen beş dk da bi biberon süt çıkıyo
Panikatakanne hepoyleolurzaten__ valla ya değişik birşey insan gıcık oluyor ve rahatsız oluyor tabi 😅
Miraysena Panikatakanne benim de sol memeyi reddediyordu hep sağdan emerdi sağ daha büyüktü sonra daha çok soldan emzirdim geçti ❤️
Panikatakanne Miraysena benimde solu emmiyo sol büyüdü anlamadım 🤦🏻♀️ neyse bakalım emzirmeye zorlicaz artık