enfal8alparslan Kızlar 4 gündür geciktim daha şubatta doğum yaptım normal mi doğum yaptığımdan beri düzenliydi adetlerim ilk defa böyle oldu
pasaklisinkukuli enfal8alparslan üçüncü gözümüzle sizin nasıl birliktelik yaşadıgınızı görüp kaçık sperm var mı diye analiz edip yumurtalıklarınızı ultrasonla kontrol edip cevap vermemizi bekliyorsan haklı bir soru
Show_must_go_on Beyninizikullanmakucretsizdir Aklıma burada bir anne hamile miyim postuna ekrana işe de bakalım yazmıştı sizin yorumu görünce o canlandı beynimde 😄😄
enfal8alparslan Daha test yapmadım acaba olur muyum diye bekliyorum ilk hamileliğimde de eczacı en az 7 gün geçsin bekle demişti ondan bekliyorum ve benim gibi yaşayıp hasta olan var mı diye merak ettim
enfal8alparslan Bu kadar gergin olma sebebiniz nedir acaba ? Adeti düzenli olup bi sefer geciken var mı diye soru sordum sizlere papatya çayı öneriyorum hanımlar biraz sakin lütfen
pasaklisinkukuli enfal8alparslan he problem biz de yani sen test yapmaya bile tenezzül etmiyorsun hayatında ilk kez de geçikmemişsindir ona da bakmayıp post açıp hamile misin diye yorum yapmanı bekliyorsun biz nerden bilelim dedik diye biz mi gerginiz sen bize papatya çayı önericegine aç biraz kitap falan oku
Eylulunannesi55 enfal8alparslan ay bu muhabbet ne sosyal medyayı çok takip ederim oama bunu anlayamadım
enfal8alparslan Bu platform da bu soruyu soran ilk kişi ben değilim eminim sonda olmicam sabah böyle bi posta denk geldim orda ki kadınlar ne güzel cevap vermişler bana denk gelenlere bak