Karamgurme Story’ye bir fotoğraf atınca üzerine müzik ekleyince kalite çok düşüyor Bulanık görünüyor sizde de öyle oluyor mu
Aslananne1 Karamgurme eşimin telefonu iphone 13 pro max ona rağmen görüntü kalitesi düşüyor telefonla alakası olduğunu düşünmüyorum ama baskalrininkinide izleyince çok net geliyor bana🤔
tatlibiranneo Karamgurme ben şey yapıyorum mesela müzik ekliyorum onu kaydedip öyle paylaşıyorum direk paylaşınca kalite düşüyor bence telefonla alakalı değil benim telefonum iPhone 12 pro ama yinede sizin dediğiniz gibi paylaşınca kalitesi düşüyor
Karamgurme 2minnosannesi0 başkalarının story’leri bana hiç Bulanık gelmiyor acaba telefondan kaynaklı mı telefonum redmi note 9
tatlibiranneo Karamgurme ediliyor şimdi şöyle ki durumu koymadan önce müziği ekleyin Storeye kaydedin paylaşmadan önce o şekilde oluyor bunu paylaşmadan yapmanız gerekiyor çünkü paylaştıktan sonra kaydetseniz de müzik çıkmaz
ikizannesi000 tatlibiranneo kız okdr denedim paylaşmadan once müzüği koydum kaydettim yine olmuyor Bn mi anlamadım nasıl yapılıyor ya 🤗
tatlibiranneo ikizannesi000 müziğin sözleri olunca kaydetmiyor ama sanatçının fotoğrafı oluyor ya hani öyle koyun müziği paylaşmadan kaydedin oluyor bende bu şekilde oluyor hep öyle yapıyorum ben