CerenAyza Bebeğim 3 aylık saçında konak geçmiyor Zeytinyağı badem yağı denedim masaj yaparak sürdüm tarayıp biraz beklettim duştan önce duş sonrasıda tarıyoruz saçın tersine doğru mustela şampuan kullanıyorum uzun süredir geçmedi bi öneriniz var mı şampuan veya yağ gibi ne yapabilirim
AA201207 CerenAyza zeytinyağı ve karbonat karıştırıp sürün 15 dk kadar beklettikten sonra banyosunu yaptırın tersine doğru tarayip durulayın iki denemede geçmişti bizimki
Elif-Liya CerenAyza zeytinyağı ile masaj yaparak sacina sürdüm. Yarım saat bekledikten sonra saçların ters yönüne doğru taradım saçları dökülüyor endişe etme iki gün arayla yaptım geçti
AlpEge04-01 CerenAyza zeytinyağı ve karbonati karıştırıp yarım saat beklettim. E bebekin konak tarağı ile duş öncesi cildini tahriş etmeden taradm uc- dört banyo sonrası tamamen bitti.
Simay_karass Benim bebeğimdede var 4.5 aylık kendiliğinden geçerkiş bi zararı yokmuş bende bebek yağı sürdüm 2 yıkamada 30 dk beklettim yıkamadan önce taradım ama hala var…
Cey_lin13 CerenAyza benim kızım da 4 aylık olucak konaktan kurtulamadık herşeyi denedim kalın kabuk oldu
melike567 CerenAyza ayçiçek yağıni cok az tavada ısıt eline aldigin zamana yakmiycaksak şekilde onu sür biraz bekletip ince tarak ile yukarı doğru tara sonra iyice yıka kafasını benim oglumun bu sekilde geçmişti 2 3 kere yaptim
menek16 CerenAyza tüm önerileri deneyin (doğal yolları) geçmezse bi alerji doktoruyla görüşün derim bizim de öyleydi dirençli konaktı ve alerjik çıktı
Prmaki CerenAyza vazelin sürüyorum , 2 saat bekletiyorum . Ebebekten konak tarağı aldım sivri uçlu bişey onla tarıyorum eğri şekilde zaten hepsi çıkıyor tararken , sonra banyo . Tekrarladı konuk sonra bu işlemi 3. Yapışımda tamamen bitti
Selinay1 CerenAyza CerenAyza Bebek yağı sürün 15 dakika bekletin sonra konak taragı ile tarayın 2 3 kerede geçiyor
Fresshmomy CerenAyza doktor bize ayçiçek yağını Önerdi kaşlarının arasında ve kaşlarında vardı düzenli yapmadım ama gözle görülür bi azalma var bi deneyin derim faydasını gördüm ☺️
Yigitefeninannesi_ Bizimde sadece bingildaga yakın kısmında var başka bi yerinde yok çoğalır mi acaba kendiliginden geçer mi biside yapmadim artma olmadi ama