edabolukbasi ayağındaki çoraplara taktı kafayı ne yapıp ne edip çıkarıyor ayaklarını birbirine sürterek ben giydirmekten yoruldum o çıkarmaktan yorulmadı var mı öneriniz 😂
Cyerg edabolukbasi internette çorap tutucu gibi bir şey görmüştüm ama kullanmadım yorumlarına falan bı bakın isterseniz
menek16 edabolukbasi e bu benim oglum 😅 dısarıda saga sola baktıgo için çorabı unutuyor onun dısında evde giydirmiyorum bende dagınık erkekler gibi her yerden çorap topluyorum yoksa😅 patik çorap aldım giymez sandım ama tü tü maşallah iki gündür bulaşmadı daha onlara 😬
Mazikeen edabolukbasi ama bu üşüdüğünü göstermiyor bebeklerde ısı kaybı baştan olur ellerinin ve ayaklarının soğuk olması normal bir durum
edabolukbasi Mazikeen ay bilmiyorum ayakları buz gibi oluyor ve sürekli gazı oluyor bu yüzdendir diye düşünüyorum 🥺
edabolukbasi menek16 en son bende öyle yapıcam sanırım dışarıda ayakkabı giydirdiğim için onu yapamıyor ama evde çoraplarıyla sıkıntısı var 😂
_YanakReisinAnnesii edabolukbasi 2 yaşımıza az kaldı bu zamana kadar en mutlu olduğum konulardandı çünkü hiç çıkarmadı . Ama son zamanlar da çorabını çıkarmam için ayak ayak diye ağzıma sokuyor resmen krizlere giriyor 😬 neyse ki yaz geliyor 😂 sizinki küçükse eğer çoraplı donlar dan alın 😂
edabolukbasi _YanakReisinAnnesii 5 aylık ama boyu uzuyor bu sefer de ayak parmakları bükülüyor gibi geliyor aslında patikli alt çok var ama çok çabuk büyüdüğü için giydirmedim bende almadım daha sonra
Pateteslimanti Benim oğlum da aynı 8,5 aylık 3 aydır çıkarıyor önce çorabını sonra ayağını ağzına alıyor ayakkabıyıda çıkarıyor geçen gün çorabı markette çıkarıp atmış çorap aradım kocaman markette. Artık çok fazla takmıyorum havalar ısındığı için