Ezonunannesi20 kızlar ek gıdaya geçtiğinizde patatesi nasıl verdiniz ya.ben hasladim ezdim ama yemek istemedi acaba blenderdan çeksem iyice püre olsa yer mi?siz nasıl yaptınız
Show_must_go_on Ezonunannesi20 Patates kabızlık yaptığı için iyice ezin ve üstüne zeytinyağı koyun kabızlık sorunu yaşamazsınız ilk zamanlardan beri blender yapmadım alıştı kısa sürede zaten ilk günler az az tadına bakıyorlar sadece
Melis1706 Ezonunannesi20 ben hasladim cam rendeden gectim sonraki gun catalla ezdim sevemedi tadini ogurdu bende zorlamadim
Bugleminannesi28 Ezonunannesi20 ben buharda pişirdim çatalla ezdim içine bir iki damla zeytinyağı damlattim ve verdim bayıla bayıla yedi hatta patates tadimina bugün geçtik
Ezonunannesi20 Happilyu durukusunannesi_ Show_must_go_on peki sizce doğal tereyağı mi koyayım doğal zeytinyagi mi
durukusunannesi_ Ezonunannesi20 tereyağ 8. Ayda değil mi yanlış mı biliyorum 6. Ay itibari ile zeytinyağı verilebiliyor hemde kabız yapmıyor yedikleri ben zeytinyağı ekliyorum
Show_must_go_on Ezonunannesi20 doğal zeytinyağı olmalı hatta her yaptığınız püreye eklemelisiniz ilk aylarda kabızlık çok rastlanıyor çünkü
Ezonunannesi20 Bugleminannesi28 benim kız yemiyor ya midesini bulandiriyo biraz ara verip sonra tekrar denicem bakalım
beybiliko Ezonunannesi20 patatesi haşladım, biraz sütle kıvamını açtım, diğer türlü ağızda çevirmesi zor oluyordu
Melis1706 Yagmur988 henuz denemedim bizde tadimlardan gidiyoruz suan intrnette elbet tarifler vardir bence hatta nefis yemek tariflerinde bile bebekler icin tarifler vardi.hero baby hipp in kavanoz mamalari var onlar organik oluyor onlardan yedirebikirsiniz