Oguzhanberraselina Evet anneler çocuklarınız arası kaç yaş veya 2.yi düşünüyor musunuz kaç yaş olmalı tecrübeli annelerde yorum yaparsa seviniriz 🥰💜
baykuskiz_ Oguzhanberraselina 0 😂 ikizler allahim 😂 ikiz olmasaydi 2. Dusunmezdim sanirim. Dusunenlere başarılar diliyorum 😄
sarmaliklahana Oguzhanberraselina 26 ay olacak 🤭 daha erken istemiştik ama 9 ay olmadı. Beraber büyüsünler bir an önce istedik.
Kadifemsii Oguzhanberraselina 20 ay 🌸 büyüğüm 3 yaşına girecek küçüğüm 1 yaşını doldurdu . Herşey çok güzel büyüğüm çok güzel abla oldu beraber oynamalara bile başladılar beni yorduklarını söyleyemem ama zor olacak olsaydı bile yine aralarındaki yaş farkı bu olsun isterdim .
Yagmursonrasitoprakkokusu Oguzhanberraselina benim şu an ikinci çocuğum yok ilerde nasip olur mu bilemem ama ben en az 4 yaş olması taraftarıyım 😊 Allah herkesin gönlüne göre versin 🌸
Ceren_aras55 baykuskiz_ ahahha kız bende ocakta doğum yaptım bı kaç kere korunmadim bebeğim 4 aylık şimdi ikizlere hamileyim😂
Oguzhanberraselina Kadifemsii kesinlikle güzel olmuş tabi ki zor zamanları olucak sağlıcakla büyütün 🤲🏻💜
merve171214 Oguzhanberraselina Oğlum 19 aylık olmak üzere 11 haftalık hamileyim 2 yaş 10 gün falan olacak araları sanırım 😊
Temmuz1 Oguzhanberraselina sanirim uzun yaş farkı olarak rekor bendedir. Çocuklarımın arasi 13 yaş 😃 büyük 15 yaşında küçük yakında 23 aylik olacak inşallah… Uzun bir süre tek çocukluydum sonra sürpriz oldu 😆 iyiki de olmuş.