Senossss 7 ay 12 günlük alttan iki tane çıktı hala salya kaşıntı devam ediyordu bugün farkettir üst sol diş böyle olmuş bu nedir arkadaşlar ya😔
Nursena0606 Senossss diş çıkacak. Oğlumun dişleri hep böyle çıktı. Bir bizde oldu sanmıştım. Buradakilere bakıyorum hep beyaz. Ama oğlumun ki kan toplanıştı.
Busramaden Senossss bazı dısler cok zor okuyo ve bu sekılde oluyolar korkukcak bısey yok patlamak uzere
MelindaMelisa Senossss Kızımında böyle çıktı mordu doktora götürdüm o diş zor çıkacak ondan öyle demişti.Normalmiş
Nursena0606 Senossss evet. Oğlum hep böyle çıkardı. Maalesef üst diş eti şişmesini geçtim. Çocuk bir ay böyle gezdi. Patlamasaydı eğer dişçiye götürecektim patlatsın diye. Eline havuç, elma falan verin. Kanayabilir korkmayın.
Senossss MelindaMelisa çıktı mi çok sancılı geçti mi bizimkinin uykuları falan son bi aydır çok kötü oldu birde durduk yere huzursuzluk yapıyor sıkılır gibi falan dişten mi oldu acaba
Senossss MelindaMelisa ayyy Allah yardımcımız olsun ne şekilde rahatlattınız tetagil var bende birde soğuk şeyler iyi geliyor galiba
Senossss MelindaMelisa evet şu ara aşırı memeye düştü normalde hiç böyle bir bebek değil ağlıyor emmek için aç mı diye düşünüyorum artık