MaviNil Bebegimcanim Bebek sivilcesi diyeceğim ancak vücudunda olması beni yanılttı. Alerjik bir tepkime de olabilir. Bilen arkadaslar bir yazsın,ama mutlaka bir cocuk doktoru görsün
Babybaby45 Bebegimcanim anne sütünden sizin yediğinz bir şeylerdokunuyor muhakak yumurta süt ve ürünleri alerjen ne varsa bi Çocuk doktorna gözkn yarın
Busra17_18 Bebegimcanim alerjik reaksiyon gibi duruyor. süt ve süt ürünlerine bebeğinizin alerjisi olabilir. o da sizin yediklerinizle alakali doktora gitmeniz de fayda var yanlis bilgi vermeliyim. yasayan biri varsa mutlaka yazar illa ki
Selcanasral Bebegimcanim sizin yediginiz birsey bebeginize alerji yapmis buyuk ihtimal yarın doktora gidin kesinlikle arkadaslarin dedigi gibi
Zeysars Bebegimcanim kızımın yüzü böyleydi sonra vücudu da oldu isilik sandık ama değilmiş. süt ürünleri alerjisi çıktı sonra süt ve süt ürünlerini tahin susam erişte tarhana içinde peynir altı suyu olan paketli gıdalar artı süt ürünleri olan şeyleri kesinlikle yemeyin 3 gün. sonra vücudunu gözlemleyin devam ederse yumurta ve siyah eti de kesin bir 3 gün daha bunların hiç birini yemeyin yine devam ederse tavuk eti balık da ekleyin yemeyin. Sonra 1 gün diyeti bozun vücut tekrar reaksiyon gösterirse diyete devam. Kuruyemişlere çikolataya da dikkat edin. Yer fıstığı özellikle yemeyin. Doktora diyete girdiğinizi söyleyin. Alerji ve çocuk doktorunun da söyleyecekleri bu olur diye düşünüyorum. Kakası mukuslu ya da kanlı olabilir ilerleyen zamanlarda aşırı gaz sancısı da eklenebilir bilginiz olsun. Çok geçmiş olsun.
mom0989 Bebegimcanim bu biz de de oluşmuştu canım ama bu kadar net ve canlı değildi. Süt ve süt ürünlerine alerji çıktı kanlı mukuslu kaka olduğu için
sedaykn Bizim de böyle olmuştu atopik dermatit dedi doktor. Bioderma Ataderm diye bir krem var nemlendirici onu önerdi. Kıyafetlerini mutlaka kimyasal olmayan bebek deterjanıyla yıka ve çift durulama yap, bebek yağı kullanma dedi. Bir daha olmadı
Bebegimcanim Merhabalar doktorum alerji dedi yarın randevu aldık kaka da mukus veya kan yok Şuan bepanthol sensiderm önerdi o biraz hafifletti. Kakao çilek pasta ve baharattan uzak dur dedi Ve dün hepsini yemiştim 😢 yarın gittiğimde farklı bir sonuç çıkarsa sizlerle de paylaşır bilgi veririrm hepinize çok teşekkğrler