bluem suan icin yatirim amacli ne alinir sizce secimde var diye biraz terettutluyum ama fikrinizi sormak istiyorum int bankaciligindan alicam dolarmo almali altinmi
Asyaveannesi04 bluem altın😍😍 yıllardır hiç zarar etmedim üstüne ev aldım araba aldım çok şükür ama uzun vadede
Mlkmhrrm bluem Uzun vadede altın çok mantıklı hemen satmayıp birikim niyeti ile alacaksanız altın derim
Ftttmm bluem seçimden sonra doların yükseleceğini söyleyen heybesi dolu insanlar var 🤷🏻♀️ çok bilgim yok ama bizde altına yatırım yapıyoruz
Marianne bluem arsa, tarla. Altın ve dolar olarak birikim yaparsınız, yatırım değil. Eğer paranızın değerini korumak istiyorsanız aktın alın, doların da enflasyonu yüksek.
Elfelf475 bluem vala iki sene olacak bir dolar taktılar bozup altın almadım. Altın 2 kat arttı dolar hala nerdeyse aynı. Ben altın dışında yatırım yapmam açıkçası. 🙃
plajterligi bluem sanal ortamdan alacaksınız bozdururken makas aralığını arttırmışlar. Gerçi reelde de arttırmışlar ama sanalda daha fazla diye biliyorum ben. Yani sallıyorum doları 20 liradan alıp 19 liradan satıyorlar o yüzden minimum 22-23 olması lazım ki siz satarken kâr edin. Uzun vade olacaksa yarı yarıya altın ve dolar yapabilirsiniz tek taraflı yatırım her zaman için risktir sepet yapmak gerekir ama her ikisi için kısa vade risk olur makas aralığından dolayı kâr edemezsiniz (eşim yatırım uzmanı da o yüzden hakimim konuya 😅)
plajterligi bluem alacağınız şeyleri fiziki almanız daha mantıklı olur sanal ortamda makas farkı çok. Fiziki aldığınız zaman da saklama imkanınızı gözden geçirin
Elisarli bluem tabiiiki altın şuan her iki yatırımımda mevcut dolarda çok az bi kar ettim altında çok çok kar ettim uzun vadede en güvenli yatırım aracı altın asla zarar etmezsiniz
Ayse361 bluem ben dolar hususunda tedirgin oluyorum ülke parası ne de olsa bir savaö şıksa birşey olsa düşer drğei diye düşünyorumkendimce güvenilir gelmiyor ama altın her daim yükseliyor uzun vadeli bir vieikimse bence altın en güzeli ve güveniliri geliyor bana