-Eraymoms- Crknkz yaa benimkide şöyle ne yemek yaparsam yapayım basımda bekleyip miyavliyor özellikle et kokusu alsın bütün mutfağı koklamaya başlıyor cok gülüyorum 🤭😅😻 bacağıma çıkacak izin versem
Esengul-Alperen -Eraymoms- yaş mamayla karıştırıp vermeyi denediniz mi, ben kedimin mamasını değiştirdiğimde yememişti yaş mama ile karıştırıp verdikten sonra alıştı yeni mamasına.
-Eraymoms- Esengul-Alperen denemedim de sadece şey yaptım yaş mamanın üzerine ektim az o şekilde yemişti ama birden sade kuru mama verince yemedi yavaş yavaş azaltmak gerekiyor galiba
Esengul-Alperen -Eraymoms- yaş mama ile karıştırırsanız alışmaya başlar diye düşünüyorum, bide marka olarak royal canin deneyin onu çoğu kediler severek yiyiyor, bizde onu kullanıyoruz, yavru mamalarının taneleride oldukça küçük.🌝
-Eraymoms- Sunlight bu cnm ilk kullandığımız buydu yemedi sonra daha kalitelisini aldı eşim açıktan onun ismini bilmiyorum şimdi açıktan aldığı için
-Eraymoms- Melikeveannesi Aa bak hiç aklıma gelmedi bu teşekkürler 😇 oyun için can atıyor hanımefendi yaş mamayla denedikten sonra bunda denerim yemezse 🙏
MiraySu55 -Eraymoms- aldıgınız mama neli idi mesela benimkiler genelde tavuklu yer sıgırlı bilmemneli olarak değişiyor ya onu değiltirip deneyin birde ondanda yememis olabilir pro performance markasını deneyin birde alma durumunuz varsa hilss proplan advance royal canin alın
MiraySu55 -Eraymoms- aynen balıklı sıgırlı kuzulu vavs çeşitlerini deneyin kediler asırı mama seçer illa beğendiği çeşit yada marka olacaktır benimkilerde öyle her markayı yemiyor 😂🫣
-Eraymoms- Esengul-Alperen evet küçük oluyor yemesi lazım yani dişleri de var baya teşekkür ederim ☺️
Selina Mervetnl burdaki veterinerler verebilirsin diyorlar. Cubku kedilerin bagisik sistemleri ona gore yaratilmis. Cig tavuk vermeyin diyorlar. Hatta burda bazi pet shoplarda kedilere ozel cig et bile satiyorlar.