idilSY Merhaba kızlar, minnaklarınız İlk adım ne zaman attı, ne zaman yürümeye başladı? Biz 11 aylık olduk bugün hala ne emekliyoruz ne de yürüyoruz 😳
Ysgl26 idilSY 11 aylığız emekliyo tutunup kalkmaya çalışıyo ama yürüyecek gibi değil uzun bi süre. Babası da ben de 1 buçuk yaşından sonra yürümüşüz
Ezgizem23 idilSY 11 aylık hem süründü hem adım atmaya başladı ☺️ bizimde hala dişimiz yok ne zaman çıkar bilmiyorum
melegim71 idilSY benim kız 13 bucuk aylikti bianda adim atti devami geldi sonra misal banada cekmemis bem 18 ayken yurumusum benden yine qceleci cikti benim kız 😄
idilSY Baklavanida benim kızda tembel sanırım hala ne emekleme ne yürüme yok, 11 ayligiz kimisi yaşını bekliyor yaşında yürür diyorlar
Baklavanida idilSY yani şuan sıkıtnı edicek birşey yok bence kafaya taktıkça olmuyor benim bebeğim 10gğnde kaka yapıyordu kafaya taktıköa bu süre uzamıştı en son bıraktım artık şimdi 3 günde yapıyor
Gokturk_ idilSY benim oğlum da 9 aylık olacak emeklemek istemiyor doktor kilosundan diyor ama kilolu değil bana göre daha çok kilolu bebekler emekliyor çünkü .😂Kendi haline saldım istediği zaman ne yapmak istiyorsa yapsın artık 😂