Belinda- Kızlar merhaba Kızım 3 aylık olucak, bugün altını değiştirirken bezinde pembe bi leke gördüm ve sonrasında da biraz sümüksü akıntısı olduğunu farkettim. Ne olduğunu bilen, daha önce yaşayan var mı?
AysuL Belinda- Oğlumda ilk dogdugundan itibaren vardı. Ara ara olurdu 2 haftada bir gibi. Herkes farklı bir şey söyledi. Pipisinde sıkıntı varmış. 5 aylık sünnet ettirdim. 4 ay oldu henüz bir lekelenme falan olmadı.
Fatmagul6543 Belinda- bizde 1 hafta önce bu şikayette gittik doktora zaten hastaydı kızım garipti antibiyotik kullanıyordu test yapıldı idrarda enfeksiyon çıktı ondan olabileceğini söyledi doktor antibiyotik başladı bu arada kızım 2 yaşında
Birbebekannesi1 @Belinda- benim oğlumda vardı aynı şekilde idrarda kristalleme diyorlar böbreklerle alakalı küçük olduğundan sonradan geçer dediler ama ben yinede her altını açmamda bakıyorum bezine bide sünnet ettirdim rahatladı çocuk şimdi yok şükür bi doktora götürün bence kan tahlili ve ultrasonda çıkıyor
Yildiz3-h Benim de aynı sorun vardı. Bazen haftada 2 kez bazen de 2 haftada bir. Böbreklerine baktırdık idrar tahlili yaptırdık. 2 si de temizse sıvı alımı az diye kristal oluyormuş. Bizim sünnetten sonra oldu . Hatta 3 hafta önce yine gördüm pembemsi kan. Bebeğim 4 ay 20 günlük. Bizim bebiş iştahsız çok. O yüzden doktor anne sütüyle beslenmesine rağmen suya başlatmıştı. Kilo alımı için de günde bir kez kaşık mama kullanıyoruz. Ben halen pembemsi kan görünce moralim çok bozuluyor. Umarım bir daha görmem. Geçmiş olsun sana da çok.
Yusufff-41 Yildiz3-h daha çok su ver canım böbrekler için iyi değil susuz kalması bizimde başımıza geldi suyu çoğalttım şükür daha olmadı
Belinda- Yildiz3-h teşekkür ederim ben de doktora gideceğim hemen. Çok geçmiş olsun umarım bir an önce geçer
Yusufff-41 Belinda- sıvı alımı az olduğunda oluyor canım başıma geldi oğlumda sünnetliydi üstelik enfeksiyon var kan işedi sandım ancak su eksilmiş testler temiz çıktı doktor günde beş defa üç çay kaşığı ılık su ver demişti ben biraz fazla verdim sonra bir daha olmadı bol bol su ver kaynayıp ılıtılmış olsun
Yusufff-41 Belinda- rica ederim canım bizde 3 aylıkken olmuştuk anne sütü alsa da suya ihtiyaç oluyor
Hilalalp Belinda- benimde 3 aylık bebeğimde oluyor ara ara doktor vücudu susuz kalıyor dedi ılık su ver dedi verdiğim günler olmuyor