Turgayaras2746 Kızlar 6 gündür günüm geçiyor test yaptım negatif çıktı acaba neden olmuyorum çıldırmak üzereyim 😥😥😥 2 yaşında oğlum var şuan düşünmüyorum korunuyorduk birde
Birdunyabircennetannesi Turgayaras2746 Nasıl korunuyordunuz acaba? Kan tahlili mi verseniz veya bir daha test yapsanız
eylulada_ Turgayaras2746 ya merhaba benimde 2 yaşımda kızım var adetim 6 gün gecikti bende bir umutla bekliyorum negatif çıkar diye testte yapmıyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin
Leyla0613 Turgayaras2746 ay yemin ededım aynı postu açıcaktım düşünmekten yatamıyorum 2 yasında oğlum inanılmaz sancım var ama olamıyorum 6 gün gecikti
Birdunyabircennetannesi Turgayaras2746 Bu bir korunma yöntemi değildir Hamile kalma olasılığınız çok yüksek Bir daha test yapmanızı veya kan tahlili vermenizi tavsiye ederim
Turgayaras2746 Birdunyabircennetannesi yarına tekrardan yaparım ama akıntıda çok acaba ondan mı gelmiyor. Bilmiyorum
Birdunyabircennetannesi Turgayaras2746 Eğer değilseniz ve istemiyorsanız mutlaka korunun Geri çekilme korunma yöntemi değildir çünkü ☺️
Leyla0613 eylulada_ aynı durumdayım nasıl korunuyordunuz ilk kez böyle bısey basıma geldi 2 yasında oğlum 6 gün geçti hayatta değilim sanki beynım sadece ona odaklı Allahım isteyene versin zamanı değil şuan
Turgayaras2746 Leyla0613 gerçekten Allah olmayanlara versin hani bu asla istemiyorum değil sadece diğer çocuğuma haksızlık olacakmış gibi geliyor hazır değilim 😥😥
Mukaddesaksoy Peki ya ben 🥲 18 gün geçti 6 aylık oğlum var test yaptım negatif hala yoktur bişey prezervatif ile korunuyoruz 🥺
Mukaddesaksoy dg1ozge sağlık ocağındaki doktor gecikebilir dediği için gitmedim inşallah değilimdir 🥲
Rozz2002 Turgayaras2746 Bendede aynısı oluyor şu an testim neqatif çıkıyor 3 gün bekleyip yeniden test yaptırıcam