Tubbb Piyanosu var, aynası var tinylove marka. Ama üstten sarkan oyuncaklarıyla hala kızım oynuyor onları veremeyeceğim. Oyuncakları olmadığı için 50 lira. Orjinalinin fiyatı 300ün üzerindeydi
Tubbb Gamzeren13 evet hem el hem de ayak kısmı var. Vurduğunda melodi çalıyor ama mozart ayarına getirirseniz sürekli çalışıyor ve mozart çalıyor. Ayrıca halının içinde hışırtılı veya farklı kumaşları barındıran yerler var. Bazı alanları da banyo oyuncakları gibi ses çıkartıyor.
Tubbb Gamzeren13 tamam ben size akşam bol bol fotoğrafını çekeyim. Ayrıntılı olarak herşeyini de yazayım daha sonra ok verirseniz yollayayım ki sonra sıkıntı çıkmasın. Mail adresinizi yazabilir misiniz rica etsem
Tubbb Defnegunes Bu oldu mu bilmiyorum ama: https://hizliresim.com/VQOpLR tinylove gym tekmele ve oyna diye geçiyor. Ama resimde şöyle bir yanlış var oyun halısı zemini görüldüğü gibi kalın değil. Eğer üstteki arkadaş vazgeçerse sizle konuşalım olur mu? Tamam dedim çünkü
Sydazynphyyrnsa Özür dilerim biraz geç dönüş yaptım malum çock tan vakit bulamayınca teşekkür ederim almayacağim.