Ceycey001 Kızlar bazen normal hazır su bazende e bebekteki bebek sularından alıp yapıyorum mamayı suyu kaynatmıyorum az elimi yakıncaya kadar ısıtıp yapıyorum bisey olurmu
Melis1706 Ceycey001 Cok acil durumda yaptim ama kaynatmak gerekli ben uyudugu zaman kaynatiyorum o uyanana kadar iliniyor sonra termosa koyuyorum
Bayanelaaa Ceycey001 oğlum 8. Aya girmek üzere sürekli kaynamış su kullanıyorum. İçeceği suya da öyle yapıyorum sürekli taze şekilde kaynatıyorum
GayeAlparslan Ceycey001 bende mama kullanıyorum ama hep mamayı kaynamış su ike yapıyorum termosa koyuyorum. Termosunuz yoksa susyu kaynatın soğursa tekrar ısıtırsınız ama kaynamış su ile yapmalısınız
Mimeva Ceycey001 hazır suların zararlı olduğunu söylüyor doktorlar önermiyorlar musluk suyunu bi kaç dakika güzelce fokur fokur kaynatıp tülbentle süzüp termosta kullanıyorum kaynatmanız gerekiyor suyunuzu
GayeAlparslan Woman35 bütün mamaların kaynamış sudan yapılması öneriyor dikkat edilmesi gereken aynı suyun 1 kere kaynatılması gerektiği kaynamış soğumuş suyun 1 den fazla kez kaynaması minarel dengesini bozduğu için öyle söylemiştir.